AnonymBruker Skrevet 30. oktober 2013 #1 Skrevet 30. oktober 2013 Har en god del fullkornsnudlet jeg har lyst til å bruke, men jeg vil bruke de til noe annet enn den vanlige wok'en jeg lager (kylling/svin, soyasaus, brokkoli, gulrøtter, sukkererter o.l). Det blir så kjedelig i lengden. Har prøvd denne; http://m.matprat.no/oppskrifter/rask/yuk-pin-chao-mien Den var veldig god, men vil gjerne prøve noe mer enn det :-) Noen gode tips? Anonymous poster hash: 63c6a...4c8
Gjest Inggolf Skrevet 30. oktober 2013 #2 Skrevet 30. oktober 2013 stekte nudler med grønnsaker, skinke og egg? nudler og laks? nuddelsuppe?
AnonymBruker Skrevet 30. oktober 2013 #3 Skrevet 30. oktober 2013 Nuddler med fiskekaker,kormasaus,matyoghurt og grønnsaker, eller nuddler med fiskekaker og sweet and sour sour saus. Anonymous poster hash: 65683...9f4
pinar Skrevet 30. oktober 2013 #4 Skrevet 30. oktober 2013 Hva med nuddel suppe, hvor du lager mange småting ved siden av som omelett, kjøtt, grønnskaer etc som du kan tilsette litt etter litt, men at suppen blir basen. Litt asiatisk tapas.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå