monja Skrevet 4. mai 2004 #1 Skrevet 4. mai 2004 Som følge av graviditet spiser jeg masse leverpostei for tiden (dilla?), men hvilken leverpostei er egentlig best? Hvilken foretrekker du?
Gjest gjest1 Skrevet 4. mai 2004 #2 Skrevet 4. mai 2004 Gilde baconpostei, og den vanlige ovnsbakte fra samme produsent. Må være med majones og sylteagurk oppå
Arkana Skrevet 4. mai 2004 #3 Skrevet 4. mai 2004 Gilde Baconpostei eller Provence Postei synes jeg er de beste, men av og til er det bare den lille gule som duger. Finsbråten Hvitløkspaté er forresten også kjempegod.
Cinnamon Skrevet 4. mai 2004 #4 Skrevet 4. mai 2004 Jeg syns kyllingposteien og baconposteien fra Stabburet er god, med agurk eller paprika på. Ren leverpostei liker jeg ikke.
Gjest 1111 Skrevet 4. mai 2004 #5 Skrevet 4. mai 2004 Hjemmelaget med baconbiter i er definitivt best. Snakker vi kjøpeleverpostei så er det den lille boksen i gull, med gjennomsiktig lokk.. ovnsbakt baconpostei, 3% fett.. åhr, kan ikke komme på hvem som er produsenten.
~sikka~ Skrevet 4. mai 2004 #6 Skrevet 4. mai 2004 Jeg synes den vanlige i gul rund boks med en unge på er den beste.
Gjest Madley Skrevet 4. mai 2004 #7 Skrevet 4. mai 2004 åhh..Før fantes det en somhet bostonpostei. Med agurk og rødbet biter i.. Det er den beste jeg har smakt.. Fersk stabburspostei kommer på en god andre plass.
-Fisken- Skrevet 4. mai 2004 #9 Skrevet 4. mai 2004 Jeg synes den vanlige i gul rund boks med en unge på er den beste.
Thomasine Skrevet 4. mai 2004 #10 Skrevet 4. mai 2004 Monja, spiser du nå leverpostei pga. jern?! Trodde jernet var tatt ut av leverposteien, jeg... :klø: Vet at Litagos Prim er tilsatt jern for barnas skyld... :)
Gjest Myumi Skrevet 4. mai 2004 #11 Skrevet 4. mai 2004 Jeg liker ikke leverpostei men spurte hunden min og fikk høre at Stabburets gule er den beste. *Voff*
Gjest Étoile Skrevet 4. mai 2004 #12 Skrevet 4. mai 2004 Monja, spiser du nå leverpostei pga. jern?! Trodde jernet var tatt ut av leverposteien, jeg... :klø: Vet at Litagos Prim er tilsatt jern for barnas skyld... :) Jern er tatt ut av brunosten, der var den kunstig tilsatt, men det er fremdeles jern i leverpostei. Min favoritt er Gildes god & mager (tror det er det den heter...)
sirka Skrevet 4. mai 2004 #15 Skrevet 4. mai 2004 åhh..Før fantes det en somhet bostonpostei. Med agurk og rødbet biter i.. Det er den beste jeg har smakt.. JAAAA! Hvor har det blitt av den???
Thomasine Skrevet 4. mai 2004 #16 Skrevet 4. mai 2004 Ok, Étoile, det visste jeg ikke... :oops: :-) ...man lærer så lenge man lever...
Tusseline Skrevet 4. mai 2004 #17 Skrevet 4. mai 2004 Vita Hjertego' har en god leverpostei. Masse smak.
Gjest Bjørnsdatter Skrevet 5. mai 2004 #18 Skrevet 5. mai 2004 Finsbråten gullpostei når det er snakk om vanlig leverpostei, Kronborg Baconpostei når det skal være noe ekstra!
monja Skrevet 5. mai 2004 Forfatter #19 Skrevet 5. mai 2004 Monja, spiser du nå leverpostei pga. jern?! Trodde jernet var tatt ut av leverposteien, jeg... :klø: Vet at Litagos Prim er tilsatt jern for barnas skyld... :) Spiser ikke leverpostei på grunn av jern nei, men fordi jeg plutselig har fått veldig lyst på det :klø:
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå