AnonymBruker Skrevet 29. oktober 2013 #1 Skrevet 29. oktober 2013 Jeg liker ikke balsamico, men det fant jeg ikke ut før etter jeg hadde kjøpt den. Kanskje det finnes noen tips der ute til hva man kan bruke det til? Noen ekstra gode oppskrifter?Anonymous poster hash: 5c1b1...b4c
Gjest Lille-pus Skrevet 29. oktober 2013 #2 Skrevet 29. oktober 2013 Tynne skiver appelsin dryppes med en god balsamico. I viniagrette, - ikke bare til salater. Bruk den på asparges, avokado, kokte poteter i terninger eller skiver. Ferskt brød, olivenolje i en skaål og balsamico i en annen skål. Dypp brødbitene i skålene og nyt smaken av olje og balsamicoeddik
Ruby_Tuesday Skrevet 29. oktober 2013 #3 Skrevet 29. oktober 2013 Jeg elsker Balsamico med Bruchetta! NAM!
AnonymBruker Skrevet 29. oktober 2013 #4 Skrevet 29. oktober 2013 Tynne skiver appelsin dryppes med en god balsamico. I viniagrette, - ikke bare til salater. Bruk den på asparges, avokado, kokte poteter i terninger eller skiver. Ferskt brød, olivenolje i en skaål og balsamico i en annen skål. Dypp brødbitene i skålene og nyt smaken av olje og balsamicoeddik Får prøve om det kan hjelpe. Takk! Anonymous poster hash: 5c1b1...b4c
AnonymBruker Skrevet 29. oktober 2013 #5 Skrevet 29. oktober 2013 Jeg elsker Balsamico med Bruchetta! NAM! Pensler du bare på litt? Hva annet har du på? Anonymous poster hash: 5c1b1...b4c
Brunhilde Skrevet 29. oktober 2013 #6 Skrevet 29. oktober 2013 Jeg koker den inn med litt sukker, koker til den nesten ser litt tykk ut - passer på hele tiden - og drypper den på ruccola.
Zzyzx Skrevet 29. oktober 2013 #7 Skrevet 29. oktober 2013 Passer også godt å ha en dæsj i tomatsaus.
Ruby_Tuesday Skrevet 29. oktober 2013 #8 Skrevet 29. oktober 2013 Pensler du bare på litt? Hva annet har du på? Anonymous poster hash: 5c1b1...b4c Drysser noen dråper over når jeg er ferdig (Og blander litt i oljen sammen med tomater og basilikum). Kjempegodt!
Dagoberta Skrevet 29. oktober 2013 #9 Skrevet 29. oktober 2013 Redusert balsamico rislet over sånn tomat- og mozzarellasalat er yum
Athene Skrevet 29. oktober 2013 #10 Skrevet 29. oktober 2013 Jeg bruker balsamico i flere sauser, blant annet appelsinsauser til and og svin. Det er også godt i tomatbaserte gryter, blant annet sammen med lammeskank. Jeg bruker også balsamico i rødløksmarmelader. Så beuksområdene er mange.
AnonymBruker Skrevet 29. oktober 2013 #11 Skrevet 29. oktober 2013 Drysser noen dråper over når jeg er ferdig (Og blander litt i oljen sammen med tomater og basilikum). Kjempegodt! Takk for svar! Det er ingen som har en oppskrift jeg kan følge? Sier meg lite når man 'bare har den i sausen' :/Anonymous poster hash: 5c1b1...b4c
AnonymBruker Skrevet 30. oktober 2013 #12 Skrevet 30. oktober 2013 Man bruker alltid lite… Bruker så og si aldri oppskrift når jeg lager mat. Anonymous poster hash: 651aa...d53 2
AnonymBruker Skrevet 30. oktober 2013 #13 Skrevet 30. oktober 2013 Man bruker alltid lite Bruker så og si aldri oppskrift når jeg lager mat. Anonymous poster hash: 651aa...d53 Fint for deg, men det gjør nå jeg! Så hvorfor kommentere hvis du ikke har noe å bidra med?Anonymous poster hash: 5c1b1...b4c
Saraby Skrevet 30. oktober 2013 #14 Skrevet 30. oktober 2013 Du må nesten bare smake deg til det. Drypp bittelitt balsamico i sausen, smak om du syntes det er godt eller om du føler det trengs mer. 1
AnonymBruker Skrevet 30. oktober 2013 #15 Skrevet 30. oktober 2013 Fint for deg, men det gjør nå jeg! Så hvorfor kommentere hvis du ikke har noe å bidra med?Anonymous poster hash: 5c1b1...b4c Hvis du ikke skjønner at det at man skal bruke lite av det er å bidra, så skjønner jeg hvorfor du må ha oppskrift på alt, for å si det sånn. Anonymous poster hash: 651aa...d53 3
AnonymBruker Skrevet 30. oktober 2013 #16 Skrevet 30. oktober 2013 Hvis du ikke skjønner at det at man skal bruke lite av det er å bidra, så skjønner jeg hvorfor du må ha oppskrift på alt, for å si det sånn. Anonymous poster hash: 651aa...d53 Å, kjære min tid! Mengden hjelper meg ingenting med hva slags smaker/krydder/osv den passer sammen med!Anonymous poster hash: 5c1b1...b4c
Gjest Kim Skrevet 30. oktober 2013 #17 Skrevet 30. oktober 2013 Reduser den med litt sukker og bruk balsamico reduksjonen på f.eks salater.
Brunhilde Skrevet 30. oktober 2013 #18 Skrevet 30. oktober 2013 Jeg koker den inn med litt sukker, koker til den nesten ser litt tykk ut - passer på hele tiden - og drypper den på ruccola. Reduser den med litt sukker og bruk balsamico reduksjonen på f.eks salater. Ikke sant? 1
Wonders Skrevet 31. oktober 2013 #19 Skrevet 31. oktober 2013 det er bare ikke en smak jeg takler. Kanskje smaksløkene utvikler seg etter hvert, det bare smaker så alt alt for mye... 1
AnonymBruker Skrevet 31. oktober 2013 #20 Skrevet 31. oktober 2013 Takk for svar! Det er ingen som har en oppskrift jeg kan følge? Sier meg lite når man 'bare har den i sausen' :/Anonymous poster hash: 5c1b1...b4c Du har litt i sausen, smaker til og har ev om du synes det ville gjort seg, i mer. Hvordan ellers lager man saus? En oppskrift vil jo si "tilsett balsamico etter smak" så jeg forstår ikke hva hjelp det vil gi deg? Balsamico har ellers ikke noe slags krydder eller smak det overhodet ikke går til. Det eneste jeg kan tenke meg ville bli litt snodig er om du hadde det på grøten. Balsamico er ellers et krydder. Ikke en ingrediens. En slik flaske varer i 1-3 år her i huset. Anonymous poster hash: d5e30...451 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå