AnonymBruker Skrevet 28. oktober 2013 #1 Skrevet 28. oktober 2013 Hei! Jeg skal lage tre tapasretter til i morgen kveld. Jeg tenkte å lage kjøttboller i tomatsaus (oppskrift på noe idiotisikkert, noen?), dadler med bacon og evt. saltbakte poteter. Men ... kan jeg lage noe av dette i dag? Kjøttbollene og sausen? Kan jeg varme det opp i morra? Hva med dadlene, må de serveres varme? Og potetene, når skal jeg lage de? De trenger vel ikke serveres varme? Jeg er slettes ingen mesterkokk, så tips mottas med takk. Og om dere har forslag til andre (kjappere .. ) tapasretter tas de også imot med takk! Anonymous poster hash: c21e5...1bc
AnonymBruker Skrevet 28. oktober 2013 #2 Skrevet 28. oktober 2013 Værsåsnill'a! Anonymous poster hash: c21e5...1bc
isbiten. Skrevet 28. oktober 2013 #3 Skrevet 28. oktober 2013 Jeg ville laget kjøttbollene i kveld og tomatsausen i morgen. Den er ganske lettvint å få til. Dadlene ville jeg servert ganske ferske, og samme med potetene, bare fordi jeg personlig foretrekker dem sånn. Andre enkle rekker er lefseruller, fylt med spekeskinke eller røkelaks, ulike salater, asparges med spekeskinke, marinerte scampi osv. Google gir deg mange gode forslag
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå