Gå til innhold

Tapas, og jeg hakke peiling!


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei!

Jeg skal lage tre tapasretter til i morgen kveld. Jeg tenkte å lage kjøttboller i tomatsaus (oppskrift på noe idiotisikkert, noen?), dadler med bacon og evt. saltbakte poteter.

Men ... kan jeg lage noe av dette i dag? Kjøttbollene og sausen? Kan jeg varme det opp i morra? Hva med dadlene, må de serveres varme? Og potetene, når skal jeg lage de? De trenger vel ikke serveres varme?

Jeg er slettes ingen mesterkokk, så tips mottas med takk. Og om dere har forslag til andre (kjappere .. ) tapasretter tas de også imot med takk! :)



Anonymous poster hash: c21e5...1bc
Videoannonse
Annonse
Skrevet

Værsåsnill'a! :sjenert:



Anonymous poster hash: c21e5...1bc
Skrevet

Jeg ville laget kjøttbollene i kveld og tomatsausen i morgen. Den er ganske lettvint å få til.

Dadlene ville jeg servert ganske ferske, og samme med potetene, bare fordi jeg personlig foretrekker dem sånn.

Andre enkle rekker er lefseruller, fylt med spekeskinke eller røkelaks, ulike salater, asparges med spekeskinke, marinerte scampi osv. Google gir deg mange gode forslag ;)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...