Snikk Skrevet 28. oktober 2013 #1 Skrevet 28. oktober 2013 Jeg skal lage marengs som ikke skal serveres før i morgen kveld. Hvordan oppbevare disse best? Jeg har ingen kjempedigre kakebokser. Kan det funke med å la de stå på stekeplata og legge plastfolie over? Takknemlig for svar
spinnwild Skrevet 29. oktober 2013 #2 Skrevet 29. oktober 2013 Så lenge de står tørt og tett, så skal nok det gå bra
Agathe Skrevet 29. oktober 2013 #3 Skrevet 29. oktober 2013 hvis det er mulig så kan du bare la de stå i stekovnen
AnonymBruker Skrevet 30. oktober 2013 #4 Skrevet 30. oktober 2013 Ikke plastfolie! Da blir de jo myke. Pakk de inn i noe som puster som f.eks. papirpose, kjøkkenhånkle, putevar, matpapir. Anonymous poster hash: a2e8c...ee3
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå