Gå til innhold

Ostekake. Dyrt?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg leter etter ostekakeoppskrifter på nettet og ser at mange skal lages med 700g kremost. Dette blir jo fryktelig dyrt?

Og, jeg aner ikke hvilke oppskrifter som er best. Noen som kan dele en god oppskrift eller linke til en god oppskrift? :)

Når det blir nesten 100,- for å lage kaka, så vil jeg være relativt sikker på at den blir god. ;)



Anonymous poster hash: e2f67...c4d
Videoannonse
Annonse
Gjest Inggolf
Skrevet

700 gram? det har aldri jeg sett, ikke at jeg har sett så mange oppskrifter, så mulig det finnes noen av dem, men nå har jeg googla meg nesten ihjel og fant ikke mer enn 250 gram..

200 gram --> http://detsoteliv.no/searchresults_other1mpay.php?id=89

200-250 gram --> http://www.spise.no/oppskrifter/ostekake/op_ostekake.htm

200 gram --> http://www.kakemonsen.no/sider/vis.asp?id=1562

Men uansett, er kremost så dyrt da? :klo:

Skrevet

700 gram? det har aldri jeg sett, ikke at jeg har sett så mange oppskrifter, så mulig det finnes noen av dem, men nå har jeg googla meg nesten ihjel og fant ikke mer enn 250 gram..

200 gram --> http://detsoteliv.no/searchresults_other1mpay.php?id=89

200-250 gram --> http://www.spise.no/oppskrifter/ostekake/op_ostekake.htm

200 gram --> http://www.kakemonsen.no/sider/vis.asp?id=1562

Men uansett, er kremost så dyrt da? :klo:

Tusen takk for at du tok deg tid! :D

Jeg tror nok litt av grunnen til at jeg finner de med mye kremost er fordi jeg ikke vil ha gele i eller oppå kaken. Tåler det ikke. :(

Og da er det lignende oppskrifter jeg finner: http://www.alleoppskrifter.no/o/ostekake-510679.html

Dyrt og dyrt. Jeg har pengene til å betale for varene, men synes likevel det blir litt drøyt med nesten 100,- for osten. For ja, skal man ha 700g så blir det nesten 100,-... Og jeg har som du skjønner ikke laget det før, og vil ikke kaste bort masse tid og penger på noe som smaker vondt.

Anonymous poster hash: e2f67...c4d

Skrevet

Den jeg pleier å lage koster 150 kr, ihvertfall. Den er uten gele og stekt i ovn. Veldig god og lik den de har på Deli de Luca, bare uten den bærsausen på toppen.



Anonymous poster hash: 9cd42...d09
Gjest Inggolf
Skrevet

Tusen takk for at du tok deg tid! :D

Jeg tror nok litt av grunnen til at jeg finner de med mye kremost er fordi jeg ikke vil ha gele i eller oppå kaken. Tåler det ikke. :(

Og da er det lignende oppskrifter jeg finner: http://www.alleoppskrifter.no/o/ostekake-510679.html

Dyrt og dyrt. Jeg har pengene til å betale for varene, men synes likevel det blir litt drøyt med nesten 100,- for osten. For ja, skal man ha 700g så blir det nesten 100,-... Og jeg har som du skjønner ikke laget det før, og vil ikke kaste bort masse tid og penger på noe som smaker vondt.

Anonymous poster hash: e2f67...c4d

http://ceciliesblogg.wordpress.com/2010/11/29/nigella-lawsons-ostekake/ ? :vetikke:

Skrevet

Oppskriften jeg bruker er forresten veldig lik denne (kokeboken den står i har jeg ikke her). Eneste forskjellen er at jeg ikke har på den rømmekremen til slutt. http://matbloggsentralen.no/amerikansk-ostekake/

I min oppskrift står det at den skal stå kjøleskap natten over.



Anonymous poster hash: 9cd42...d09
Skrevet

Kan du ikke bare droppe å ha gelé på toppen da?

Anonymous poster hash: bf41d...479

  • Liker 2
Skrevet

Om du bor veeldig nærme sverige, så er ikke philadelphia ost så veldig dyrt :P sist jeg var i sverige så betalte jeg 50 kr for 600g :)



Anonymous poster hash: dcad4...b81
Skrevet

Kan du ikke bare droppe å ha gelé på toppen da?

Anonymous poster hash: bf41d...479

Ekte ostekake skal stekes i ovnen, de oppskriftene med gele skal ikke det.

Anonymous poster hash: 9cd42...d09

  • Liker 2
Skrevet (endret)

.

Endret av Fantomina
Skrevet

Ekte ostekake skal stekes i ovnen, de oppskriftene med gele skal ikke det. Anonymous poster hash: 9cd42...d09

Aldri hørt om ostekake som ikke skal i ovnen. Hvordan lages de da? Jeg pleier ikke å bruke gelé på, men i den oppskriften jeg vanligvis bruker står det at man skal ha gelé på etter stekingen.

Anonymous poster hash: bf41d...479

  • Liker 2
Gjest Raindrops
Skrevet

Aldri hørt om ostekake som ikke skal i ovnen. Hvordan lages de da? Jeg pleier ikke å bruke gelé på, men i den oppskriften jeg vanligvis bruker står det at man skal ha gelé på etter stekingen.

Anonymous poster hash: bf41d...479

Blir litt som oreokake. Man hiver det i en form og lar det stå i kjøleskapet.

Skrevet

Hvor mange skal du lage kake for? Trenger jo ikke 700g med kremost, selvom du ikke vil ha gele! :)

Skrevet

Ostekake i ovn? har jeg aldri gjort før:S

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...