Gå til innhold

Kokebok


Anbefalte innlegg

Gjest Anonymous
Skrevet

Heisann!

Jeg lager kokebok og skal dele inn i emner, dvs "brød", "kaker", "gjærbakst" osv.

Også lurer jeg på hvor skillet går mellom kaker og annen bakst? Bør paier stå under "kake"? Og hva med terter? Andre desserter?

Noen som kan hjelpe meg med inndelingen?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

En pai er ikke nødvendigvis kake, en ost og skinkepai hører i alle fall ikke hjemme der, men kanskje blåbærpaier?

Gjest ii jordbær
Skrevet

Kan du ikke skille mellom søt-bakst og ikke søt-bakst?

Gjest Anonymous
Skrevet

Beklager hvis jeg var en smule uklar. Når jeg snakker om paier, så mener jeg søte paier.

Skrevet

Jeg har en oppskrifts-database og paier/terter/quicher (enten de er søte eller "salte") har en egen kategori. Kaker, desserter og brød/gjærbakst har også hver sin kategori.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...