Gjest Anonymous Skrevet 4. mai 2004 #1 Skrevet 4. mai 2004 Heisann! Jeg lager kokebok og skal dele inn i emner, dvs "brød", "kaker", "gjærbakst" osv. Også lurer jeg på hvor skillet går mellom kaker og annen bakst? Bør paier stå under "kake"? Og hva med terter? Andre desserter? Noen som kan hjelpe meg med inndelingen?
Siam Skrevet 4. mai 2004 #2 Skrevet 4. mai 2004 En pai er ikke nødvendigvis kake, en ost og skinkepai hører i alle fall ikke hjemme der, men kanskje blåbærpaier?
Gjest ii jordbær Skrevet 4. mai 2004 #3 Skrevet 4. mai 2004 Kan du ikke skille mellom søt-bakst og ikke søt-bakst?
Gjest Anonymous Skrevet 4. mai 2004 #4 Skrevet 4. mai 2004 Beklager hvis jeg var en smule uklar. Når jeg snakker om paier, så mener jeg søte paier.
Arkana Skrevet 4. mai 2004 #5 Skrevet 4. mai 2004 Jeg har en oppskrifts-database og paier/terter/quicher (enten de er søte eller "salte") har en egen kategori. Kaker, desserter og brød/gjærbakst har også hver sin kategori.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå