AnonymBruker Skrevet 27. oktober 2013 #1 Skrevet 27. oktober 2013 Syns det blir litt tørt uten saus, så er på jakt etter en saus, gjerne med smak av hvitløk! :D Vil helst at den skal være litt kalorifattig, altså ikke så veldig fet + den må ikke være så dyr å lage. Anonymous poster hash: 559d4...a33
AnonymBruker Skrevet 27. oktober 2013 #2 Skrevet 27. oktober 2013 Jeg er veldig glad i bearnaise. Uten smør er den ikke kaloririk. Ellers kan du lage saus med creme fraîche, sennep og sky, den kan du fint ha hvitløk i også. Anonymous poster hash: 34c88...b2c
AnonymBruker Skrevet 27. oktober 2013 #3 Skrevet 27. oktober 2013 Jeg er veldig glad i bearnaise. Uten smør er den ikke kaloririk. Ellers kan du lage saus med creme fraîche, sennep og sky, den kan du fint ha hvitløk i også. Anonymous poster hash: 34c88...b2c Bernaise er kjempe godt, men jeg takler ikke bernaise fra bunnen av - syns det smaker forferdelig. Liker bare den fra Toro, og vet at man kan erstatte smøret med eggeplomme og sitron(?). Vet du om det smaker like godt? Takk for tips forresten! Anonymous poster hash: 559d4...a33
AnonymBruker Skrevet 27. oktober 2013 #4 Skrevet 27. oktober 2013 Paprikasaus! Anonymous poster hash: 19838...012
Gjest caramiacaramella Skrevet 27. oktober 2013 #6 Skrevet 27. oktober 2013 currysaus! Hvordan lager man denne?
heiduderborte Skrevet 27. oktober 2013 #7 Skrevet 27. oktober 2013 Ingredienser:1 1/2 ss margarin eller smør 1 1/2 - 2 ts karri 2 ss hvetemel 4 dl lys buljong 2-3 ss fløte Tilberedning: Fres fett og karri på svak varme i et kokekar. Rør i melet. Spe litt etter litt av den lyse buljongen, rør om og kok opp mellom hver speing.Kok sausen i 3-5 minutter. Tilsett fløten. Smak til med salt
Pawn Hearts Skrevet 27. oktober 2013 #8 Skrevet 27. oktober 2013 (endret) Surr hakket løk i smør, ha i mel og visp det godt sammen. Tilsett vann og hønse- eller grønnsaksbuljong under stadig omrøring. Press fersk appelsinsaft i sausen, og ha oppi en god dose estragon. La sausen putre i ti minutter før du smaker til med pepper og eventuelt salt. Hvis du vil, kan du også piffe opp sausen med litt konjakk. Endret 27. oktober 2013 av Pawn Hearts
Gjest Gjest Skrevet 27. oktober 2013 #9 Skrevet 27. oktober 2013 Paprikasaus! Anonymous poster hash: 19838...012 Enig.
Lea2 Skrevet 27. oktober 2013 #10 Skrevet 27. oktober 2013 Jeg synes en litt spicy karrisaus er godt til kylling. Kan godt sprites opp litt med hvitløk også.
AnonymBruker Skrevet 27. oktober 2013 #11 Skrevet 27. oktober 2013 Tusen takk for gode tips dere! Skal prøve meg på en karrisaus i morgen da. Yuuum! Ingredienser:1 1/2 ss margarin eller smør 1 1/2 - 2 ts karri 2 ss hvetemel 4 dl lys buljong 2-3 ss fløte Tilberedning: Fres fett og karri på svak varme i et kokekar. Rør i melet. Spe litt etter litt av den lyse buljongen, rør om og kok opp mellom hver speing.Kok sausen i 3-5 minutter. Tilsett fløten. Smak til med salt Men.. Er det vanlig fløte? Eller matfløte? Anonymous poster hash: 559d4...a33
heiduderborte Skrevet 27. oktober 2013 #12 Skrevet 27. oktober 2013 Tusen takk for gode tips dere! Skal prøve meg på en karrisaus i morgen da. Yuuum! Men.. Er det vanlig fløte? Eller matfløte? Anonymous poster hash: 559d4...a33 Vanlig! Finnes foresten currysaus i sånn ferdigpose, god den å ;D hehe
AnonymBruker Skrevet 27. oktober 2013 #13 Skrevet 27. oktober 2013 Dette er ikke saus, men jeg pleier å bruke kebabdressing Den man får kjøpt på rema og kiwi. Er ikke så kylling med saus. Men ris med masse kebabdressing er døøødsgodt ! Anonymous poster hash: edd0b...970
AnonymBruker Skrevet 27. oktober 2013 #14 Skrevet 27. oktober 2013 Dette er ikke saus, men jeg pleier å bruke kebabdressing Den man får kjøpt på rema og kiwi. Er ikke så kylling med saus. Men ris med masse kebabdressing er døøødsgodt ! Anonymous poster hash: edd0b...970 Er ikke så glad i kylling med saus, skulle det stå Anonymous poster hash: edd0b...970
AnonymBruker Skrevet 27. oktober 2013 #15 Skrevet 27. oktober 2013 Bernaise er kjempe godt, men jeg takler ikke bernaise fra bunnen av - syns det smaker forferdelig. Liker bare den fra Toro, og vet at man kan erstatte smøret med eggeplomme og sitron(?). Vet du om det smaker like godt? Takk for tips forresten! Anonymous poster hash: 559d4...a33 Jeg lager bare fra Toro jeg også. Lett bearnaise kan du fint lage uten smør, krydderbearnaise også. Jeg synes de smaker bedre uten, er ikke noe glad i smørsmak. Bytter det ikke ut med noe, bare bruker melk/vann som det står på pakken. Anonymous poster hash: 34c88...b2c
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå