Gå til innhold

Menyen vår er klar!!! Er deres?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Her er vår 5 retters:

1) Grillet kamskjell på rotgrønnskaer og basilikumsaus

2) Tyttebærpafait (Ikke egen rett)

3) Parmaskinke på haricots-verts salat

4) Gjøkalvfilèt med hasselback poteter, ristet skogsopp og honningsaus

5) Franske oster

6) Hjemmelagd karamellpudding

Jeg sikler bare ved tanken :ler: og vi er suuper fornøyde med menyen!!

Noen andre som har dette 100% klart?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

*Nammenamm*hørtes utrolig godt ut!!

Vi skal ha koldtbord,og den er ferdig den menyen også.

Skrevet

Vi skal ha 4 retter

Vår meny:

(tilgi meg om jeg ikke klarer å skrive alt rett...)

Forett: Kalvecapaccio

Mellomrett: Eplegranite (eller hva det nå var det het...)

Hovedrett: Stekt sjøørret

Dessert: Hvit sjokoladefondant med jordbærgele og friske jordbær.

Nå blir menyen beskrevet litt penere på menykartet vårt, siden det er tilbehør og dill og dall, men dette hjelper kokken oss med, slik at det blir riktig.

Skrevet

Menyen er klar og den ser sånn ut:

Forrett: Rekecocktail (eneste "fisk" sambo spiser)

Hovedrett: Hjortefilè

Dessert: Creme Bruhlè (eller hvordan det skrives)

...alt med tilbehør da, som jeg ikke er helt sikker på ennå!

Skrevet

Jepp, treretteren er klar:

Forrett: Breiflabb, kamskjell m/div. tilbehør

Hovedrett: Lammefilét med røstipoteter og ulikt tilbehør

Dessert: "Barndomsdrøm", en kake med blant annet lime og banan.

Skrevet

Vi skal ha koldtbord, vi, og det har vært klart en stund.

Skrevet

Tre-rettersen vår:

Forrett: Grilla kamskjell med chili og ingefærolje

Hovudrett: Heilstekt ytrefilet/ Breiflabb (for brura)

Dessert: Creme brulee

Skrevet

Vår er klar!

Forrett: Tunfiskcarpaccio med lime- og ingefærvinaigrette.

Hovedrett: Kalvemedaljong med basilikumsjy, sesongens grønnsaker og Pommes Anna.

Mellomrett: Tallerken med franske oster.

Dessert: Créme Brulée med ingefær og aniskaramell.

Viner:

Pouilly- Fuisse, Domaine Roger Luquet

Vieilles Vignes Pinot Noir, A. Rodet

Alambre Moscatel de Sebubal, J.M. da Fonseca.

Vi har smakt på menyen og det var virkelig bra!

Skrevet

Fy fabian så sulten jeg blir av å lese dette :ler:

Skrevet

Vår meny:

Pepperlaks

Kald kremet salat med agurk

Mandeldressing

Helstekt Hjorteplomme med Shi-take sopp

Rotgrønnsaker og Fløtepoteter

Viltsky

3 typer Spesialoster fra fjern og nær

Skogsbæris med frisk frukt og Marengs

Skrevet
*Nammenamm*hørtes utrolig godt ut!!

Vi skal ha koldtbord,og den er ferdig den menyen også.

Vi også! :) Og, totalprisen blir usannsyyyyynlig hyggelig takket være gode kontakter etc :sjarmor:

Vi skal bl.a ha; skinke, kalkun, kylling, roastbiff, ørret, laks, reker, blåkveite, hummer, sjøkreps, potetsalat, waldorf, grønnsalat, eggsalat, egg m/rogn, div spekeskiner, garnityr m.bla jordbær, meloner etc etc....loff og smør/remulade/majones....

Ja, tror det blir bra og GOD mat. Vi gleder oss iallefall og er GLAD den greia er i boks!! :)

Skrevet

Vi har plukka på festmenyen til hotellet, men ikke vært å avklart med dem enda.

Blir nok lam til hovedrett.

Skrevet

vi har bestemt oss for dette:

scampi på salat

entrecote m/ tilbehør

is med frukter i sukker/mandel skåler

:sjarmor::sjarmor::sjarmor:

Skrevet

Nei, her er ikke menyen i boks, men spør meg igjen i morgen! :wink: Skal nemlig ha menymøte i dag!!

Vi vet i allefall at vi vil ha and til en av hovedrettene, og at vi ikke vil ha ost som mellomrett, da ingen av oss liker oster noe særlig. Blir en forrett, to hovedretter og en dessert!! Nam nam.

blyg :)

Gjest MrsL
Skrevet

Forrett: Hinningmelon og skinke

Hovedrett: Reinsdyrfilèt

Dessert: Karamellpuddiing

Skrevet

Menyen vår er ikke klar!

Vet bare at vi vil ha fisk til forrett (det blir mest sannsynlig den gode fiskesuppen de har der), kalv til hovedrett (ikke mer spesifisert, men gjøkalv er ønsket...) og is og varm sjokoladesaus og varme bjørnebær til dessert!

Må snart ta kontakt med hotellet, skjønner jeg! :o

Skrevet

Jepp, vaar meny har vaert klar en stund: forrett: breiflabb (husker ikke hva tilbehoeret er!), hovedrett: rensdyrfilet med soetpotetmos og solbaersaus, deretter noen oster og valnoettbroed, til dessert: frisk baer/frukt-sorbet.

Skrevet

Forrett: Kald antipasti-tallerken

Hovedrett: Italiensk lammegryte

Dessert: God, gammeldags sitronfromasj

Skrevet

Forrett

Røket laks på urtetoast

m/ eggerøre

Hovedrett

(Serveres 2 ganger)

Reinsdyrplomme med fløtesaus

Grønnsaker og timiampoteter

Dessert

Creem Brulee

Jordbær og krem

Skrevet

Menyen har vært klar en stund ja, men det er jammen ikke lett å finne en hel meny en kunne tenke seg fra samme leverandør, syntes vi ihvertfall?! Men tror dette blir bra:

Forrett skalldyrsalat med urtepesto

Hovedrett pepperrullet reinsdyrfilet med rødvinsmarinerte pærer, bacon, rosenkål, fløtepoteter....

Dessert kanelis med friske bær og sabayonnesaus(tror jeg?!).

Vi opplevde forøvrig mye dårlig service fra mange leverandører, ved at de ikke ringte tilbake som avtalt, ikke svarte på mailer, ikke sendte forslag osv. Og det oppmuntrer jo ikke til å bruke dem.... Noen med lignende erfaring?

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...