*Lene* Skrevet 4. mai 2004 #1 Skrevet 4. mai 2004 Her er vår 5 retters: 1) Grillet kamskjell på rotgrønnskaer og basilikumsaus 2) Tyttebærpafait (Ikke egen rett) 3) Parmaskinke på haricots-verts salat 4) Gjøkalvfilèt med hasselback poteter, ristet skogsopp og honningsaus 5) Franske oster 6) Hjemmelagd karamellpudding Jeg sikler bare ved tanken og vi er suuper fornøyde med menyen!! Noen andre som har dette 100% klart?
Lissemor Skrevet 4. mai 2004 #2 Skrevet 4. mai 2004 *Nammenamm*hørtes utrolig godt ut!! Vi skal ha koldtbord,og den er ferdig den menyen også.
Kosepia Skrevet 4. mai 2004 #3 Skrevet 4. mai 2004 Vi skal ha 4 retter Vår meny: (tilgi meg om jeg ikke klarer å skrive alt rett...) Forett: Kalvecapaccio Mellomrett: Eplegranite (eller hva det nå var det het...) Hovedrett: Stekt sjøørret Dessert: Hvit sjokoladefondant med jordbærgele og friske jordbær. Nå blir menyen beskrevet litt penere på menykartet vårt, siden det er tilbehør og dill og dall, men dette hjelper kokken oss med, slik at det blir riktig.
April Skrevet 4. mai 2004 #4 Skrevet 4. mai 2004 Menyen er klar og den ser sånn ut: Forrett: Rekecocktail (eneste "fisk" sambo spiser) Hovedrett: Hjortefilè Dessert: Creme Bruhlè (eller hvordan det skrives) ...alt med tilbehør da, som jeg ikke er helt sikker på ennå!
Ingeborg Skrevet 4. mai 2004 #5 Skrevet 4. mai 2004 Jepp, treretteren er klar: Forrett: Breiflabb, kamskjell m/div. tilbehør Hovedrett: Lammefilét med røstipoteter og ulikt tilbehør Dessert: "Barndomsdrøm", en kake med blant annet lime og banan.
Gjest Tex Skrevet 4. mai 2004 #6 Skrevet 4. mai 2004 Vi skal ha koldtbord, vi, og det har vært klart en stund.
Green Skrevet 4. mai 2004 #7 Skrevet 4. mai 2004 Tre-rettersen vår: Forrett: Grilla kamskjell med chili og ingefærolje Hovudrett: Heilstekt ytrefilet/ Breiflabb (for brura) Dessert: Creme brulee
9na Skrevet 4. mai 2004 #8 Skrevet 4. mai 2004 Vår er klar! Forrett: Tunfiskcarpaccio med lime- og ingefærvinaigrette. Hovedrett: Kalvemedaljong med basilikumsjy, sesongens grønnsaker og Pommes Anna. Mellomrett: Tallerken med franske oster. Dessert: Créme Brulée med ingefær og aniskaramell. Viner: Pouilly- Fuisse, Domaine Roger Luquet Vieilles Vignes Pinot Noir, A. Rodet Alambre Moscatel de Sebubal, J.M. da Fonseca. Vi har smakt på menyen og det var virkelig bra!
*Lene* Skrevet 4. mai 2004 Forfatter #9 Skrevet 4. mai 2004 Fy fabian så sulten jeg blir av å lese dette
mar Skrevet 4. mai 2004 #10 Skrevet 4. mai 2004 Vår meny: Pepperlaks Kald kremet salat med agurk Mandeldressing Helstekt Hjorteplomme med Shi-take sopp Rotgrønnsaker og Fløtepoteter Viltsky 3 typer Spesialoster fra fjern og nær Skogsbæris med frisk frukt og Marengs
Scorpina Skrevet 4. mai 2004 #11 Skrevet 4. mai 2004 *Nammenamm*hørtes utrolig godt ut!! Vi skal ha koldtbord,og den er ferdig den menyen også. Vi også! Og, totalprisen blir usannsyyyyynlig hyggelig takket være gode kontakter etc Vi skal bl.a ha; skinke, kalkun, kylling, roastbiff, ørret, laks, reker, blåkveite, hummer, sjøkreps, potetsalat, waldorf, grønnsalat, eggsalat, egg m/rogn, div spekeskiner, garnityr m.bla jordbær, meloner etc etc....loff og smør/remulade/majones.... Ja, tror det blir bra og GOD mat. Vi gleder oss iallefall og er GLAD den greia er i boks!!
minniepus Skrevet 4. mai 2004 #12 Skrevet 4. mai 2004 Vi har plukka på festmenyen til hotellet, men ikke vært å avklart med dem enda. Blir nok lam til hovedrett.
tigergutt Skrevet 4. mai 2004 #13 Skrevet 4. mai 2004 vi har bestemt oss for dette: scampi på salat entrecote m/ tilbehør is med frukter i sukker/mandel skåler
blyg Skrevet 4. mai 2004 #14 Skrevet 4. mai 2004 Nei, her er ikke menyen i boks, men spør meg igjen i morgen! Skal nemlig ha menymøte i dag!! Vi vet i allefall at vi vil ha and til en av hovedrettene, og at vi ikke vil ha ost som mellomrett, da ingen av oss liker oster noe særlig. Blir en forrett, to hovedretter og en dessert!! Nam nam. blyg
Gjest MrsL Skrevet 4. mai 2004 #15 Skrevet 4. mai 2004 Forrett: Hinningmelon og skinke Hovedrett: Reinsdyrfilèt Dessert: Karamellpuddiing
Siam Skrevet 5. mai 2004 #16 Skrevet 5. mai 2004 Menyen vår er ikke klar! Vet bare at vi vil ha fisk til forrett (det blir mest sannsynlig den gode fiskesuppen de har der), kalv til hovedrett (ikke mer spesifisert, men gjøkalv er ønsket...) og is og varm sjokoladesaus og varme bjørnebær til dessert! Må snart ta kontakt med hotellet, skjønner jeg! :o
Holly Hobbie Skrevet 5. mai 2004 #17 Skrevet 5. mai 2004 Jepp, vaar meny har vaert klar en stund: forrett: breiflabb (husker ikke hva tilbehoeret er!), hovedrett: rensdyrfilet med soetpotetmos og solbaersaus, deretter noen oster og valnoettbroed, til dessert: frisk baer/frukt-sorbet.
Kalas Skrevet 5. mai 2004 #18 Skrevet 5. mai 2004 Forrett: Kald antipasti-tallerken Hovedrett: Italiensk lammegryte Dessert: God, gammeldags sitronfromasj
Lullu Skrevet 5. mai 2004 #19 Skrevet 5. mai 2004 Forrett Røket laks på urtetoast m/ eggerøre Hovedrett (Serveres 2 ganger) Reinsdyrplomme med fløtesaus Grønnsaker og timiampoteter Dessert Creem Brulee Jordbær og krem
Lavida Skrevet 5. mai 2004 #20 Skrevet 5. mai 2004 Menyen har vært klar en stund ja, men det er jammen ikke lett å finne en hel meny en kunne tenke seg fra samme leverandør, syntes vi ihvertfall?! Men tror dette blir bra: Forrett skalldyrsalat med urtepesto Hovedrett pepperrullet reinsdyrfilet med rødvinsmarinerte pærer, bacon, rosenkål, fløtepoteter.... Dessert kanelis med friske bær og sabayonnesaus(tror jeg?!). Vi opplevde forøvrig mye dårlig service fra mange leverandører, ved at de ikke ringte tilbake som avtalt, ikke svarte på mailer, ikke sendte forslag osv. Og det oppmuntrer jo ikke til å bruke dem.... Noen med lignende erfaring?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå