Pingting Skrevet 10. november 2013 Forfatter #182 Skrevet 10. november 2013 (det er selvfølgelig litt hysj-hysj. Regner med at eventuelle folk som kjenner meg IRL forstår det)
Pingting Skrevet 10. november 2013 Forfatter #183 Skrevet 10. november 2013 Mer matprat. Nå må jeg skryte av middagen i dag. For den ble god. Stekt andebryst med salat, sylta ingefær, søtpotet, asparges og bringebær- og sennepsvinaigrette. Helt greit, altså. Etter middagen klappet jeg J-man litt på hodet og sa "you married well". 2
Gjest Tekola Skrevet 11. november 2013 #187 Skrevet 11. november 2013 Det så helt himmelsk ut! Jeg spiste forresten is med whisky i her om dagen! Diplom-is Premium Irish Cream og sjokoladebiter! Med følgende på ingredienslista: whisky 0,4% (40 vol% alkohol) Men den var god, altså!
Pingting Skrevet 11. november 2013 Forfatter #188 Skrevet 11. november 2013 (endret) Jaaa, den har vi og prøvd! Nom! åh, men jeg har laga iskrem med whisky i selv en gang! Denne: Whisky, honey and caramelised oat parfait SINNSSYKT GODT! Og enkelt. Tydelig whiskysmak uten at det ble for mye. Heh - hvorfor i alle dager har jeg aldri laga det der igjen? Endret 11. november 2013 av Pingting
Pingting Skrevet 11. november 2013 Forfatter #189 Skrevet 11. november 2013 (endret) OK. Gode historier bør deles. Selv om de er litt på min bekostning. Jobben min nå for tiden er et vikariat på et museum. En av arbeidsoppgavene er å ta imot eksterne bestillinger på fotografier vi har i samlingen vår. Det gikk ikke så bra i dag. *klipper inn FB-statusen min fra tidligere i dag* Tegn på at det er mandag: du er på jobb. Drittrøtt. Du mottar en mail fra en engelskmann som spør om muligheten for å bruke noen av museets bilder i en populærvitenskapelig publikasjon. Du skriver en høflig, informativ mail tilbake. På så klingende britisk som mulig. Bruker tid på å sjekke at grammatikk og formaliteter er på plass. Og legger ved en link til info om priser og bruksbetingelser for museets bilder. Så sender du den. Og SÅ oppdager du at linken slett ikke gikk til museets nettsider, men til IMDBs side om filmen "Motocross Zombies From Hell". #denfølelsen #jegvilhjem #needsmoarcoffeee Endret 11. november 2013 av Pingting 3
^^Belle^^ Skrevet 11. november 2013 #190 Skrevet 11. november 2013 Jeg holdt på å dette av stolen i dag morges da jeg så den oppdateringen. Fikk du noe svar?
Pingting Skrevet 11. november 2013 Forfatter #192 Skrevet 11. november 2013 Jada! Så fort den verste panikken hadde gitt seg, så fikk jeg sendt riktig link, sammen med en beklagelse og skylding på kombinasjonen mandag morgen + lite kaffe + pågående diskusjon om B-filmer med en annen. Også fikk jeg til svar at det ikke var noe å bekymre seg for. Og at han faktisk hadde sendt feil link til noen samme morgen selv. Jeg turte ikke spørre om hva han sendte feil. 1
Gjest Animula Skrevet 11. november 2013 #193 Skrevet 11. november 2013 Den var litt søt da Litt mer kanskje
Gjest Animula Skrevet 11. november 2013 #195 Skrevet 11. november 2013 Høres ut som en fin jobb forresten
Gjest Gaby Skrevet 11. november 2013 #196 Skrevet 11. november 2013 Jeg fikk en gang en forespørsel fra en trøblete kunde. Jeg var ikke interessert i å ha noe med ham å gjøre, og sendte derfor en veldig direkte mail om det til sjefen slik at han kunne ta seg av saken. Bare det at jeg sendte ikke mailen til sjefen. Jeg sendte den til kunden Whiskyis er forresten dødsgodt! Det har jeg lagd selv et par ganger, men oppskriften jeg brukte er forsvunnet
Gjest Neferet Skrevet 11. november 2013 #197 Skrevet 11. november 2013 både av Pings link og Gabys feilsending... Det er så altfor lett å gjøre noe sånt...!
Gjest Tekola Skrevet 11. november 2013 #198 Skrevet 11. november 2013 Når vi først snakker om is: På en av de fancy restaurantene vi var på i Paris fikk jeg servert gravlaks med wasabi-is. Det var helt sinnsykt digg!
Pingting Skrevet 11. november 2013 Forfatter #199 Skrevet 11. november 2013 Høres ut som en fin jobb forresten Njæææh, den er er egentlig ganske kjedelig og litt hjernedød. Men helt grei. Jeg foretrekker å være ute og grave hull i bakken Jeg fikk en gang en forespørsel fra en trøblete kunde. Jeg var ikke interessert i å ha noe med ham å gjøre, og sendte derfor en veldig direkte mail om det til sjefen slik at han kunne ta seg av saken. Bare det at jeg sendte ikke mailen til sjefen. Jeg sendte den til kunden Whiskyis er forresten dødsgodt! Det har jeg lagd selv et par ganger, men oppskriften jeg brukte er forsvunnet bahahaha, noe sånt kunne jeg fort ha funnet på også! Når vi først snakker om is: På en av de fancy restaurantene vi var på i Paris fikk jeg servert gravlaks med wasabi-is. Det var helt sinnsykt digg! OMG, det hørtes sært-kult ut!
Pingting Skrevet 11. november 2013 Forfatter #200 Skrevet 11. november 2013 Eplemos. Det er nesten det enkleste i verden. Vi hadde noen epler som begynte å ligne litt på før-bildet i en botoxreklame. Litt krøllete og stusselige, med "flott personlighet", dvs. fine på innsiden. Frista ikke å spise de som de var, men det betyr jo ikke at de ikke duger til noe! Så jeg tok tre stk krølleepler og skrella, fjerna kjerne og skar dem opp i biter. Boms, oppi en liten kjele med littegranne vann i bunn, sett på kok med lokk, 5-10 min. Også heiv jeg oppi noen bringebær fra fryseren. Fordi farge. Og en solid dæsj med kanel. Fordi nom. Ikke noe sukker, epler er søte nok som de er. Og over på et glass. 15 min tok det, fra beslutningen ble tatt til kjelen ble satt i oppvaskstativet. Så har jeg noe å ha på frokost-proteinpannekakene mine resten av uka og vel så det. Kjapt, sunt, rødt, slapp å kaste mat. Awesome.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå