AnonymBruker Skrevet 20. oktober 2013 #1 Skrevet 20. oktober 2013 Jeg har et kjøleskap, type kombi fra whirlpool. Jeg begynte å reagere på at mye av kjøttet som ligger nedi der ser litt brungrønnaktig ut. Jeg var i sverige for knapt 6 dager siden, kjøttet så ikke sånn ut når jeg la det nedi. (karbonadedeig). Det dekker små¨biter av kjøttdeigen som er delt opp i 7-8 x 400g poser . Så har jeg noe lammekjøtt som er fryst ned for ca 2-3 uker siden, en av de har også litt grønnaktig på seg, dog liten bit bare. Ser også dette med noe kjøtt pakket i sånne plastpakninger av gilde som jeg har lagt rett i fryseren. Temperaturen ligger på 14 grader ifølge termostat som ligger nede i der, men skulle jo tro at det skulle holde, men er rart, for skulle ikke gradene ligget på ca -18? Det er knapt 2 1/2 år gammel. Anonymous poster hash: 5b978...3be
AnonymBruker Skrevet 20. oktober 2013 #2 Skrevet 20. oktober 2013 Det bør være -20 i fryseren. Jeg ville prøvd å stille på termostaten for å få det kjøligere. Kjøttet ville jeg tint og sett om det lukter og smaker godt, hvis ikke ville jeg kastet det. Anonymous poster hash: a0b40...99a
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå