AnonymBruker Skrevet 18. oktober 2013 #1 Del Skrevet 18. oktober 2013 Jeg har lyst til å lage en veldig mørk sjokoladekake, som skal dekkes med marengskrem. Er det noen som har tips til oppskrift jeg kan bruke til dette? Det er viktig at kaken er saftig, så det er et pluss om den har rømme, kefir eller andre melkeprodukter i seg. Jeg har googlet og kommet frem til noen oppskrifter, men føler ikke at de jeg har funnet er mørke nok. Jeg har en veldig god sjokoladekakeoppskrift, og finner jeg ikke en veldig mørk og samtidig saftig bruker jeg kanskje bare den. Anonymous poster hash: 8f4c1...973 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/780943-veldig-m%C3%B8rk-sjokoladekake/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lea2 Skrevet 18. oktober 2013 #2 Del Skrevet 18. oktober 2013 Kan du ikke bare bruke en sjokolade med høyere kakaoprosent i en oppskrift du allerede har? Kanskje bruke litt mer (og mørkere) sjokolade også. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/780943-veldig-m%C3%B8rk-sjokoladekake/#findComment-13397926 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. oktober 2013 #3 Del Skrevet 18. oktober 2013 Hva med en Sachertorte? For å få den mørk nok bruker du bare konsekvent 75-100% kakao i stedet for hva det nå enn er oppskriften sier. Husk bare å sjekke baksiden av pakningen: mesteparten av all sjokolade er fettredusert. Det vil du ikke kjøpe, så for best resultat må du lete etter kvalitetssjokolade uten fettredusert kakao (kakaofett er dyrt, så de tar det ut og selger det separat). Anonymous poster hash: 1554f...b0d Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/780943-veldig-m%C3%B8rk-sjokoladekake/#findComment-13397967 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. oktober 2013 #4 Del Skrevet 18. oktober 2013 Kan du ikke bare bruke en sjokolade med høyere kakaoprosent i en oppskrift du allerede har? Kanskje bruke litt mer (og mørkere) sjokolade også. Jeg har ikke sett annet enn "vanlig" kakao på butikken, finnes det en ekstra mørk variant? I såfall kan jeg jo bare bruke det, men som sagt har jeg aldri sett det. Anonymous poster hash: 8f4c1...973 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/780943-veldig-m%C3%B8rk-sjokoladekake/#findComment-13397974 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lea2 Skrevet 18. oktober 2013 #5 Del Skrevet 18. oktober 2013 Jeg tenkte på sjokolade som sjokoladeplater, ikke kakao. Synes sjokolade både smaker bedre og gjør kaken mørkere enn kakao (smaksak). Men mener da at det finnes mørk og lys kakao. Bor ikke i Norge for tiden så jeg er usikker.. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/780943-veldig-m%C3%B8rk-sjokoladekake/#findComment-13398063 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. oktober 2013 #6 Del Skrevet 18. oktober 2013 Oppskriften jeg bruker inneholder kakao, ikke ren sjokolade. Er i utgangspunktet ute etter en oppskrift med kakao Er det noen som vet hva som vil skje om jeg bare tilsetter litt mer kakao i den oppskriften jeg allerede har? Anonymous poster hash: 8f4c1...973 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/780943-veldig-m%C3%B8rk-sjokoladekake/#findComment-13398086 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå