Gjest Mrs. Random Nick Skrevet 18. oktober 2013 #1 Skrevet 18. oktober 2013 Går det an å fryse ned kokt kål? Vi har mye kokt kål igjen etter rester fra en middag. Hva kan man lage ved siden av dette bortsett fra lammekjøtt? Vi har fått nok fårikål for denne høsten tror jeg..
Gjest Morgun Skrevet 18. oktober 2013 #2 Skrevet 18. oktober 2013 Synes frosset kokt kål høres veldig udelikat ut. Jeg hadde kasta det eller gitt det til grisen. 1
Gjest Mrs. Random Nick Skrevet 18. oktober 2013 #3 Skrevet 18. oktober 2013 Har "desverre" ingen gris. Kål er liksom ikke særlig gøy å gi bort heller.. Ingen som har andre forslag?
AnonymBruker Skrevet 18. oktober 2013 #4 Skrevet 18. oktober 2013 Du kan lage kålstuing å fryse, det smaket godt til bl.a. kjøttkaker i brun saus. Anonymous poster hash: b9b16...79e
AnonymBruker Skrevet 18. oktober 2013 #5 Skrevet 18. oktober 2013 Du kan fryse det og bruke neste gang du lager lapskaus eller tilsvarende. Hvis det er kål til overs etter fårikål, vil det gi god smak til lapskaus (ta gjerne med kraften fra fårikålgryten også om du fremdeles har den). Anonymous poster hash: 0fbb6...ebe
AnonymBruker Skrevet 19. oktober 2013 #7 Skrevet 19. oktober 2013 Gjør kål på den?Anonymous poster hash: 86c48...869 1
AnonymBruker Skrevet 20. oktober 2013 #8 Skrevet 20. oktober 2013 Pælm det! Herregud, kål koster 1 krone kiloen, du taper ikke akkurat så mye med mindre det er 1000 kg du har. Anonymous poster hash: 594d6...ca9
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå