AnonymBruker Skrevet 15. oktober 2013 #1 Skrevet 15. oktober 2013 Hvor "sunt" er det? Og hvor ofte kan man spise det? Syns det er litt greit å ha med som mat på jobb, også er det så enkelt å lage, samtidig som det smaker såå godt Anonymous poster hash: ece45...acb
AnonymBruker Skrevet 15. oktober 2013 #2 Skrevet 15. oktober 2013 Bytt ut risen og naan med en frisk salat og lag Tikka masalaen fra bunnen av ( Går fort ) og du kan spise det så ofte du vil med god samvittighet. Anonymous poster hash: bd82f...2f4
AnonymBruker Skrevet 16. oktober 2013 #3 Skrevet 16. oktober 2013 Hvordan lager man det fra bunnen av da? Anonymous poster hash: ece45...acb
Blådiamant Skrevet 16. oktober 2013 #4 Skrevet 16. oktober 2013 Jeg bruker denne oppskriften: http://trinesmatblogg.no/2011/10/07/chicken-tikka-masala-med-raita/
AnonymBruker Skrevet 16. oktober 2013 #5 Skrevet 16. oktober 2013 Jeg bruker denne oppskriften: http://trinesmatblogg.no/2011/10/07/chicken-tikka-masala-med-raita/ Tusen takk! Anonymous poster hash: ece45...acb
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå