Gå til innhold

Hvordan koke krabbe?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Jeg gjør som følger:

Koker opp vann i stor gryte, tilsetter en liten neve med salt.

Krabbene has i vannet når det fosskoker slik at de dør med en gang. Når alle krabbene er i vannet setter jeg ned plata slik at krabbene trekker, ikke fosskoker. Jeg lar dem stp i 20 min etter at siste krabbe er lagt i vannet.

Når krabbene er ferdigkokt legger jeg dem på fat og lar dem kjøle såpass at jeg kan få renset dem. Vær spesielt nøye med å fjerne paven (mavesekken). Du kan bli ganske syk av å spise den.

Lykke til!

:heks:

Lenke til kommentar
https://forum.kvinneguiden.no/topic/779944-hvordan-koke-krabbe/#findComment-13379568
Del på andre sider

Annonse

Vi koker dem i 30 minutter... Skal helst avkjøles litt i kokevannet, slik at de ikke avkjøles for fort.

Det er for lenge, de blir lett tørre da, og det er ikke spesielt godt.

Krabbene kan tas opp med en gang og renses mens de fremdeles er ganske varme, det er da småbena er best også. ;)

:heks:

  • Liker 1
Lenke til kommentar
https://forum.kvinneguiden.no/topic/779944-hvordan-koke-krabbe/#findComment-13380071
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...