AnonymBruker Skrevet 14. oktober 2013 #1 Del Skrevet 14. oktober 2013 Hvor lenge skal den koke? Har aldri laget til krabbe før..Anonymous poster hash: 1ac3b...88e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 14. oktober 2013 #2 Del Skrevet 14. oktober 2013 http://bit.ly/1hQD6Bi Anonymous poster hash: 0aa53...066 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 14. oktober 2013 #3 Del Skrevet 14. oktober 2013 http://bit.ly/1hQD6BiAnonymous poster hash: 0aa53...066 Haha den hadde jeg ikke sett før. Har allerede googlet det, men bekjente sier at de skal koke 45 min. Derfor jeg spurte her...Anonymous poster hash: 1ac3b...88e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 14. oktober 2013 #4 Del Skrevet 14. oktober 2013 Jeg gjør som følger: Koker opp vann i stor gryte, tilsetter en liten neve med salt. Krabbene has i vannet når det fosskoker slik at de dør med en gang. Når alle krabbene er i vannet setter jeg ned plata slik at krabbene trekker, ikke fosskoker. Jeg lar dem stp i 20 min etter at siste krabbe er lagt i vannet. Når krabbene er ferdigkokt legger jeg dem på fat og lar dem kjøle såpass at jeg kan få renset dem. Vær spesielt nøye med å fjerne paven (mavesekken). Du kan bli ganske syk av å spise den. Lykke til! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 14. oktober 2013 #5 Del Skrevet 14. oktober 2013 Takk for svar :-) Anonymous poster hash: 1ac3b...88e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Løvefrøken Skrevet 14. oktober 2013 #6 Del Skrevet 14. oktober 2013 Vi koker dem i 30 minutter... Skal helst avkjøles litt i kokevannet, slik at de ikke avkjøles for fort. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 14. oktober 2013 #7 Del Skrevet 14. oktober 2013 Vi koker dem i 30 minutter... Skal helst avkjøles litt i kokevannet, slik at de ikke avkjøles for fort. Det er for lenge, de blir lett tørre da, og det er ikke spesielt godt. Krabbene kan tas opp med en gang og renses mens de fremdeles er ganske varme, det er da småbena er best også. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå