Belima Skrevet 14. oktober 2013 #1 Skrevet 14. oktober 2013 Trenger forslag til saus til kalkunfilet. Den må være uten vanlige melkeprodukter. Samtidig må den være barnevennlig. Er takknemlig for alle forslag.
Millimani Skrevet 14. oktober 2013 #2 Skrevet 14. oktober 2013 Jeg kjøper pose-saus Men sjysaus, saus til stek, og viltsaus går fint til kalkunfilet
Belima Skrevet 14. oktober 2013 Forfatter #3 Skrevet 14. oktober 2013 Høres sikkert blærete ut, men jeg lager alltid alle sauser fra bunnen av. Har alltid gjort det. Bruker veldig lite saus i det daglige. Er ikke spesielt glad i saus. Så når det kommer til posesauser er jeg helt blank.
AnonymBruker Skrevet 14. oktober 2013 #4 Skrevet 14. oktober 2013 Sjysaus med noen skjeer tyttebærsyltetøy i gir en veldig god, søt saus. Passer kanskje ikke til alt tilbehør. Anonymous poster hash: 8c495...9b4
Belima Skrevet 14. oktober 2013 Forfatter #5 Skrevet 14. oktober 2013 (endret) Godt forslag det med tyttebær. Hvis det har noen betydning så blir det ovnsbakte rotgrønnsaker ved siden av. Flere råd/tips? Endret 14. oktober 2013 av Belima
AnonymBruker Skrevet 14. oktober 2013 #6 Skrevet 14. oktober 2013 Jeg liker fløtesaus eller peppersaus til kalkunfilet. Anonymous poster hash: 63ba3...56c
Gjest Ferie Skrevet 14. oktober 2013 #7 Skrevet 14. oktober 2013 Appelsinsaus synes jeg er friskt og godt. Hvilke grønnsaker skal du ha til?så denne oppskriften for litt siden: http://www.kriweb.no/2013/10/12/en-nydelig-2-retters/ .
Belima Skrevet 14. oktober 2013 Forfatter #8 Skrevet 14. oktober 2013 Jeg skrev at jeg skal ha ovnsbakte rotgrønnsaker, (fort å overse når en skumleser. Gjør det selv noen ganger). Amadinepoteter, søtpoteter, jordskokk og selleri. I tillegg kommer jeg til å skolde og bake små tomater i egen form. Kanskje det blir en "fløtesaus", til barna men med fløteerstatning og en appelsinsaus til oss voksne. Tar imot flere forslag hvis noen har jeg!
AnonymBruker Skrevet 14. oktober 2013 #9 Skrevet 14. oktober 2013 Noen gode sauser til kalkun: http://www.tine.no/oppskrifter/middag-og-hovedretter/kylling-og-fjarkre/kalkun-med-eplesaus-og-selleripuré http://trinesmatblogg.no/2012/11/02/langtidsstekt-kalkunbryst-med-hvitvinsaus-ovnsbakte-rotgronnsaker-og-sotpotetmos/ http://trinesmatblogg.no/2010/12/23/23-desember-urtebakt-kalkunbryst-med-rotgrønnsaker-og-appelsinchilisaus-nydelig-bringebærsaus-til-riskremen/ http://www.matprat.no/oppskrifter/type-rett/tilbehor/sauser-dressing-dip/sennepsaus Anonymous poster hash: e52b5...fc5 1
AnonymBruker Skrevet 16. oktober 2013 #10 Skrevet 16. oktober 2013 Vi har gjerne en hjemmelaget fløtesaus med hvitløk og sopp til. Anonymous poster hash: e60dd...2e5
Belima Skrevet 18. oktober 2013 Forfatter #11 Skrevet 18. oktober 2013 Takk for forslaget Ferie. Det ble appelsinsaus til oss voksne og en slags fløtesaus til ungene. Veldig frisk og godt med appelsinsaus, så det anbefaler jeg andre å prøve også. Brukte denne oppskriften, men droppet timian http://mariannmat.wordpress.com/2011/12/16/sprostekt-andebryst-med-timianpoteter-og-appelsinsaus/
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå