Gå til innhold

Skal lage lavkarbolasagne, hva er best av squash og aubergine som erstatning for pastaplater?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Noen som har en mening? :)



Anonymous poster hash: e1380...f31
Videoannonse
Annonse
Skrevet

Å bruke aubergine gjør det jo til en moussaka heller enn lasagne. Men hvorfor ikke bruke begge? Bruk primært aubergine slik du legger platene, men bruk squash på bunnen av formen. :)



Anonymous poster hash: 4a779...195
Gjest Funky Punk
Skrevet (endret)

Har ikke prøvd å lage lasagne med noen av delene, men jeg bruker squash når jeg lager lavkarbopasta.

Har de i en ildfast form i ovnen litt etter at jeg har strimlet den, og så har det oppi pastasausen en stund på ovnen.

Vil tro squash er like godt i en lasagne også

Endret av Funky Punk
Skrevet

Å bruke aubergine gjør det jo til en moussaka heller enn lasagne. Men hvorfor ikke bruke begge? Bruk primært aubergine slik du legger platene, men bruk squash på bunnen av formen. :)

Anonymous poster hash: 4a779...195

Hvorfor blir det mer moussaka av aubergine?

Anonymous poster hash: e1380...f31

Skrevet

Jeg har kun brukt squash, og det blir veldig godt! Striml med en ostehøvel og legg skivene på tørkepappir utover benken. Dryss over litt salt. Tørk vekk vannet som trekker ut. Tørk også av saltet før du bruker strimlene, ellers kan det bli ganske salt. Ved å tørke dem litt sånn blir lasagnen mindre vannete.

Skrevet

Hvorfor blir det mer moussaka av aubergine?

Anonymous poster hash: e1380...f31

Fordi lasagne er en italiensk rett med kjøttsaus, hvit saus og lasagneplater. Moussaka er en gresk rett med kjøttsaus, hvit saus og skiver av aubergine. Det er jo forskjell på kjøttsausen da, men pasta eller aubergine er den største forskjellen på to retter som ligner på hverandre i prinsipp.

Anonymous poster hash: 4a779...195

  • Liker 3
Skrevet

Fordi lasagne er en italiensk rett med kjøttsaus, hvit saus og lasagneplater. Moussaka er en gresk rett med kjøttsaus, hvit saus og skiver av aubergine. Det er jo forskjell på kjøttsausen da, men pasta eller aubergine er den største forskjellen på to retter som ligner på hverandre i prinsipp.

Anonymous poster hash: 4a779...195

Ååå okei da forstår jeg. Trodde moussaka var med poteter jeg!

Anonymous poster hash: e1380...f31

Skrevet

Ååå okei da forstår jeg. Trodde moussaka var med poteter jeg!

Anonymous poster hash: e1380...f31

Det brukes poteter i tillegg, men hovedforskjellen er auberginen. Poteter kan brukes slik jeg foreslo med squashen. Skivet opp og brukt som "bunn". :)

Anonymous poster hash: 4a779...195

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...