Girly me Skrevet 9. oktober 2013 #1 Del Skrevet 9. oktober 2013 Jeg skal bake cupcakes og det står 2ss maisenna. Så lurte på om man kan bytte ut maisenna og bruke noe annet som vil gi samme efekt? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 9. oktober 2013 #2 Del Skrevet 9. oktober 2013 Du kan helt sikkert bare bytte det ut med lik mengde hvetemel (om du har hvete i). Ikke en vanlig ingrediens i kaker i det hele. Eller erstatte det med potetmel. Ville da redusert mengden til rundt 1-1 1/2 ss. Maisenna er basert på mais, så det meste av finmalt maismel vil også funke fint. Eller kokosmel. Antagelig mandelmel. Erstatt det med hva som helst, egentlig. Det fine med baking er at det meste kan erstattes med mye annet. Anonymous poster hash: 9a86c...2d4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå