AnonymBruker Skrevet 7. oktober 2013 #1 Skrevet 7. oktober 2013 Pleier alltid å bruke brun saus uten løk til fiskekaker, men syns det blir litt stram smak.. Kan fløtesaus smake mildere og bedre til fiskekaker? Og hvordan få sausen til å bli litt tykkere? Anonymous poster hash: fb812...b4e
AnonymBruker Skrevet 7. oktober 2013 #2 Skrevet 7. oktober 2013 Fløtesaus er alltid godt Fløte tykner når den koker, så det er bare å koke lenger. Ev kan du ha i en maizenajevning. Anonymous poster hash: 3e15c...09c 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå