Gå til innhold

kjøtt


Anbefalte innlegg

Skrevet

jeg kjøpte i dag fårikålkjøtt (lammestykker). La det rett i fryseren da jeg kom hjem, og la det i kjøleskap (3 grader) etter en stund siden jeg er ganske sikker på at jeg skal lage fårikål av det i morgen.. Men siden jeg ikkke vet hundre prosent om jeg skal lage det i morgen, så puttet jeg det tilbake i fryseren. Vet at man ikke skal fryse ned opptint kjøtt, men kjøttet hadde ikke rukket å tine noe særlig før jeg slang det tilbake i fryseren.. Lå i 3 graders kjøleskap i kanskje 1.5 time før jeg puttet det i fryseren igjen.. Vil dette skade kjøttet på noe vis?



Anonymous poster hash: 40900...748
Videoannonse
Annonse
Skrevet

kjøttet var dypfryst da jeg kjøpte det forresten..



Anonymous poster hash: 40900...748
Skrevet

Nei, ikke når det var fortsatt frossent inni.



Anonymous poster hash: 53d0d...78e
Skrevet

Går helt fint! :)

Anonymous poster hash: 71a7a...a50

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...