Gå til innhold

haster! Må man skylle sånne friske hermetiserte erter før man bruker dem i maten?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

jeg står midt i gryta nå og gjestene kommer snart!!vet ikke om man må skylle dem!!??



Anonymous poster hash: 181a5...7e5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

nei det må man vel ikke ??

Anonymous poster hash: 4f8bc...19d

Nei, ikke hvis du vil lage fisebomber....

Anonymous poster hash: ebb19...d27

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Aaaaner ikke, men på skolen lærte vi at man ikkje skal putte erter i nasen når mor er borte. Og AB-en so skrev om fisebomber, man prupper da like mye av vaska erter som uvaska?



Anonymous poster hash: b8034...8c5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ditt troll. Det er ingen som lager en middag og som står og lurer på om de skal gjøre noe lignende.

Tvert i mot bør du bruke litt av den kraften ertene har ligget innesperret i, det samme gjelder champion på boks, litt av laken kan man bruke i en gryterett, men vet at det er motstridende hva man skal mene. Men spiser man noe som har blitt lagt i lake, da er det poengløst å si at laken er en ren miljøgift, mens resten ikke er det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vet ikke med erter, men hermetiske bønner skal skylles. De ligger i kokekraften sin, og i den er det mye promp!

Så spørs hva ertene ligger i? Kokekraft eller saltlake?



Anonymous poster hash: 659d4...e8f
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skyll alltid all hermetikk!

Anonymous poster hash: 8641d...78b

Hermetiske tomater også? :laugh:

Endret av Belima
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hermetiske tomater også? :laugh:

Og hva da med mat som kommer i hermetikkbokser, slik som joikakaker, trøndersodd osv. Skal man liksom skylle da også? ;)

Mvh Yvonne :heiajente:

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Og hva da med mat som kommer i hermetikkbokser, slik som joikakaker, trøndersodd osv. Skal man liksom skylle da også? ;)

Mvh Yvonne :heiajente:

Og makrell i tomat og leverpostei.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...