Gå til innhold

Tomatsaus til pizza


Gjest gjest1

Anbefalte innlegg

Gjest gjest1

Har noen en kjempegod, og kanskje enkel oppskrit på tomatsaus/pizzasaus?

Kom gjerne med forslag til fyll på pizzaen også :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

1 Boks hakkede tomater

1 liten boks tomatpure

1/2-1 dl vann

Krydder etter ønske.

La tomater, vann og tomatpure putre i en kjele ganske lenge (gjerne i 1/2 time. Ha i krydder. Ferdig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fyll? du kan ha mye godt på pizza :-)

- Kylling

- Tunfisk

- Brokkoli

- Mais

- Skinke

- Nachos

- Sjampinjong

- Purre

- Peanøtter (tro det eller ei)

- Kjøttdeig

- Ruccola

- ..også ost da :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest gjest1
1 Boks hakkede tomater

1 liten boks tomatpure

1/2-1 dl vann

Krydder etter ønske.

La tomater, vann og tomatpure putre i en kjele ganske lenge (gjerne i 1/2 time. Ha i krydder. Ferdig.

Dette hørtes enkelt ut ja :) Men hvor mye blir det? Til to pizzaer..? Kan man fryse sausen?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vår pizza som har blitt laget hver fredag siden før jeg startet på barneskolen har så godt som alltid følgende fyll:

-to-tre spiseskjeer tomatpurre røres ut med nesten like stor mengde melk og smøres utover pizzabunnen

-fire eller fem wienerpølser er skjert i 2-3 mm tykke skiver og stekt i stekepanna, strøs over

-finhakket løk og paprika

-noen skiver pepperonipølse

-små ananasbiter

-tynne tomatskiver på halve pizzaen

-oregano

-ost på toppen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg legger endel arbeid i pizzaen min, og til 2 pizzaer lager jeg sausen slik:

1 boks hermetiske tomater, gjerne med hvitløk eller basilikum

1 ss olivenolje

1-2 ss ketchup

1 ts soyasaus

5-6 dråper tabascosaus

1 buljonterning

Nykvernet pepper

1 hvitløk

1 ss oregano

Altblandes, kokes opp og putrer på svak varme 1-2 timer. Kjør gjennom med stavmikser eller bare en gaffel.

Dette er en utrolig god saus, og det beste er at den kan varieres etter smak...

Eventuelle rester putter jeg i et glass og fryser ned til neste gang, jeg er ikke glad i altfor mye saus på pizzaen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Anonymous

Som saus bruker jeg faktisk Toro sin spaghettisaus men tilsetter bare halvparten med vann.. Kjempegodt! Fyll etter smak.. :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Starya

I dag laget jeg pizza med følgende saus: kjøttdeig iblandet utvanna ketchup. Nam.

:cry: "Noen" hadde glemt å kjøpe inn tomatpure.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...