Gjest crazycatlady Skrevet 1. oktober 2013 #1 Skrevet 1. oktober 2013 At hjemmelaget er best er en selvfølge og det er heller ikke vanskelig å lage, så de som bare tenker å skrive det kan la være å svare. Jeg liker Dolmio ekstra hvitløk og Dolmio ekstra grønnsaker. Original er grei, men må piffes opp litt for å smake noe. Ekstra krydder syns jeg er for salt. Coop sin med basilikum og hvitløk er heller ikke så ille. Barillia sin med basilikum er også ok.
AnonymBruker Skrevet 1. oktober 2013 #2 Skrevet 1. oktober 2013 Dolmino med parmesanost og fløte, den er utrolig god å ha på pastaen! Anonymous poster hash: 139d2...484
pinar Skrevet 1. oktober 2013 #3 Skrevet 1. oktober 2013 Dolmino med parmesanost og fløte, den er utrolig god å ha på pastaen! Anonymous poster hash: 139d2...484 Denne.
AnonymBruker Skrevet 4. oktober 2013 #4 Skrevet 4. oktober 2013 Jeg syns Barilla Bolognaise er veldig god. Den dolmioen med fløte er heller ikke så verst. Anonymous poster hash: 6083a...f39
AnonymBruker Skrevet 5. oktober 2013 #5 Skrevet 5. oktober 2013 Barilla sin bolognese smaker så og si likt som ekte bolognese Anonymous poster hash: daf71...788
Gjest JegHeterIngenting Skrevet 5. oktober 2013 #6 Skrevet 5. oktober 2013 Masse gode i Malta, tihihih. Ellers er Dolmio ganske god. De fleste typer. Dolmio, ikke Dolmino.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå