AnonymBruker Skrevet 29. september 2013 #1 Skrevet 29. september 2013 Jeg skal lage fårikål for første gang. Fant oppskrift på matprat og har fulgt den. MEN skal det ikke være mer vann enn at det er litt i bunnen av kjelen? 3,5 dl vann sto det. Jeg har hatt 4 dl oppi. Har 2 kg med kjøtt. Anonymous poster hash: 2e8fd...a0c
Invisible Shadow Skrevet 29. september 2013 #2 Skrevet 29. september 2013 Kjøttet skal dampes, ikke kokes. Vannmengden er korrekt.
AnonymBruker Skrevet 29. september 2013 #3 Skrevet 29. september 2013 Tusen takk :-) Anonymous poster hash: 2e8fd...a0c
Invisible Shadow Skrevet 29. september 2013 #4 Skrevet 29. september 2013 Bare pass på at lokket er på, så dampen ikke forsvinner.
AnonymBruker Skrevet 29. september 2013 #5 Skrevet 29. september 2013 Kommer jo an på hvor vid kjelen er. Har du en høy og smal kjele ser det mer ut enn hvis du har en bred kjele. Men jeg synes kraften er så god så jeg tar alltid mye mer vann enn det skal. Anonymous poster hash: c2734...004
KatteLatte Skrevet 29. september 2013 #6 Skrevet 29. september 2013 Jeg bruker gjerne en liter. Liker å ha godt med kraft til å ha over potetene.
Gjest snoopy_93 Skrevet 29. september 2013 #7 Skrevet 29. september 2013 Jeg bruker gjerne en liter. Liker å ha godt med kraft til å ha over potetene. Jeg også, men jeg har ikke poteter til og spiser fårikål som suppe egentlig.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå