Gå til innhold

Pavlova!


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hvor lang tid i forveien kan bunben lages? Kan den lages et par dager i forveien? Hvordan oppbevare den til fyllet skal på? Kan man bruke frosne bringebær og blåbær fra frysedisken? (Poser med hele bær fra f.eks rema1000) Tenker å bruke ferske jordbær. Skal jeg tine bærene i en bolle eller på brett? Takknemlig for svar.

Anonymous poster hash: a1880...de6

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Bunnen kan du lage et par dager i forveien. Jeg pleier å la min stå i stekeovnen, da blir den passe sprø utenpå og seig inni. Jeg ville ikke ha brukt frosne bær, fordi de har en tendens til å bli vasne og soggy når de tiner og da blir de ikke særlig delikate. Hva med friske jordbær, mandarinbåter (f.eks. fra boks) og kiwi?

Og når du først lager bunnen selv, lager du også vaniljekremen enkelt med eggeplommene som er til overs.



Anonymous poster hash: 3c48c...ce7
Gjest navnelapp
Skrevet

Bunnen kan du lage et par dager i forveien. Jeg pleier å la min stå i stekeovnen, da blir den passe sprø utenpå og seig inni. Jeg ville ikke ha brukt frosne bær, fordi de har en tendens til å bli vasne og soggy når de tiner og da blir de ikke særlig delikate. Hva med friske jordbær, mandarinbåter (f.eks. fra boks) og kiwi?

Og når du først lager bunnen selv, lager du også vaniljekremen enkelt med eggeplommene som er til overs.

Anonymous poster hash: 3c48c...ce7

Eg ville ikkje latt pavlovaen stå i omnen lenger enn over natta. I omnen er det ofte litt svidd ost, restar etter brent mat osv som kan sette smak på den. Ta den ut og pakk den tørt, t.d. i ei rein kaketine eller ein boks.

Skrevet

Bunnen kan du lage et par dager i forveien. Jeg pleier å la min stå i stekeovnen, da blir den passe sprø utenpå og seig inni. Jeg ville ikke ha brukt frosne bær, fordi de har en tendens til å bli vasne og soggy når de tiner og da blir de ikke særlig delikate. Hva med friske jordbær, mandarinbåter (f.eks. fra boks) og kiwi?

Og når du først lager bunnen selv, lager du også vaniljekremen enkelt med eggeplommene som er til overs.

Anonymous poster hash: 3c48c...ce7

Ville helst ha smaken av bringebær og blåbær sammen med jordbæra da.. Ts

Anonymous poster hash: e792d...20b

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...