Riskrem Skrevet 28. september 2013 #1 Skrevet 28. september 2013 Det er fårikålsesong igjen og hvert år selger butikkene kål til 1 eller 2 kr kiloen. Men altså, hvorfor er kål så billig? De som dyrker kålen må dyrke utallige tonn før de tjener noe særlig på det? Eller?
Gjest crazycatlady Skrevet 28. september 2013 #2 Skrevet 28. september 2013 Har hørt at butikkene selger med tap fordi de konkurrerer med hverandre om å selge den billigste kålen. Og når de selger mye kål selger de også mye kjøtt som de selger med stor fortjeneste. Forresten kan jeg ikke forstå folks begeistring for fårikål. Smaker helt grusomt jo! Eneste jeg liker der er pepper og poteter, hehe. Takler hverken fårekjøtt eller kål.
AnonymBruker Skrevet 28. september 2013 #3 Skrevet 28. september 2013 Det er kombinasjonen av at kål er i sesong nå - så mye kål på markedet, og at butikkene selger kålen med tap i får-i-kål sesongen. (de tar nok helt sikkert inn igjen de kronene på kjøttprisen...) Anonymous poster hash: bf798...1e1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå