AnonymBruker Skrevet 28. september 2013 #1 Skrevet 28. september 2013 Skal lage en marengskake med krem til i morgen (fest et stykke fra hjemme...) Hvordan gjør man det? Tåler kaken å ha kremen på i noen timer før den skal spises - eller blir marengsen da myk og ekkel? Hva gjør dere? Tar dere på kremen i god tid, lager kremen og putter i boks for så å ta den på når man nærmer seg kake spisingen - eller må kremen eventuelt lages på plassen? (Ved sist anledning mener jeg at jeg lagde kremen på stedet - men nå vet jeg ikke om dette er en mulighet...) (Mener også å huske at kaken var fullt spisbar dagen etter - men dette er en stund siden, så tenkte å sjekke med dere som kanskje har litt mer peiling og erfaring...) Anonymous poster hash: 9b02c...d25
AnonymBruker Skrevet 28. september 2013 #2 Skrevet 28. september 2013 Pavlova er definitivt best når den er nymontert. Den smaker jo fortsatt godt dagen etterpå, men da får man ikke den crunchy kombinasjonen marengs/krem, siden marengsen blir bløt. Jeg har krem i en boks, topping i en annen og monterer på stedet. Det er lettere å frakte også, enn en ferdigmontert kake.Anonymous poster hash: 3d3f9...6a8 1
AnonymBruker Skrevet 28. september 2013 #3 Skrevet 28. september 2013 TS: da blir det nok krem i boks, pynt og slikkepott :-) Anonymous poster hash: 9b02c...d25
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå