AnonymBruker Skrevet 27. september 2013 #1 Skrevet 27. september 2013 Jeg leter etter et glutenfritt mel uten sukker. Jeg vet allerede om Jytte, men ønsker et annet mel som variasjon. Skal brukes i brød. Fordel om det er å få kjøpt i større dagligvarer, men kan godt handle på Iherb. Toros melblandinger inneholder druesukker. Semper sine inneholder sukker. Schär inneholder druesukker. Anonymous poster hash: 3b11b...392
AnonymBruker Skrevet 28. september 2013 #2 Skrevet 28. september 2013 Ingen? Baker dere alle brød med sukker altså? Anonymous poster hash: 3b11b...392
Supraspinatus Skrevet 28. september 2013 #3 Skrevet 28. september 2013 Jeg tror veldig mange av dem som lever glutenfritt har lært seg å leve uten brød. Knekkebrød av frø er et alternativ, eller rett og slett bare spise andre ting. Usikker på om det virker, men har du prøvd bokhvetemel?
AnonymBruker Skrevet 28. september 2013 #4 Skrevet 28. september 2013 Finax sine melmikser er uten sukker eller druesukker. Anonymous poster hash: 2293e...8bf
AnonymBruker Skrevet 28. september 2013 #5 Skrevet 28. september 2013 Du kan også kjøpe rismel, maismel, potetmel, bokhvetemel,quinoa osv, og lage egne melblandinger. Anonymous poster hash: 2293e...8bf
AnonymBruker Skrevet 28. september 2013 #6 Skrevet 28. september 2013 Takk for svar! Hvilket type mel anbefales å bruke sammen med Jytte? Jeg har allerede en god oppskrift på hverdagsbrød, men ønsker meg et litt lysere brød som avveksling. Burde jeg prøve rismel da?Anonymous poster hash: 3b11b...392
AnonymBruker Skrevet 28. september 2013 #7 Skrevet 28. september 2013 Takk for svar! Hvilket type mel anbefales å bruke sammen med Jytte? Jeg har allerede en god oppskrift på hverdagsbrød, men ønsker meg et litt lysere brød som avveksling. Burde jeg prøve rismel da?Anonymous poster hash: 3b11b...392 Rismel, maisstivelse og/eller potetstivelse er det som oftest brukes i "hvitt brød". Jeg anbefaler deg å google etter oppskrifter på "glutenfree white bread", siden det er mye mer vanlig å blande egne melblandinger i andre land. Mange oppskrifter har noe sukker i seg, det er fordi sukkeret fungerer som næring til gjæren, Anonymous poster hash: 2293e...8bf
Sugerøret Skrevet 28. september 2013 #8 Skrevet 28. september 2013 Fiberfin , bakepro? Tåler du mandler? Du kan lage mandelmel. Samme for solsikker,Fin mal alt
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå