AnonymBruker Skrevet 27. september 2013 #1 Skrevet 27. september 2013 Elsker denne sausen og trenger tips om kjappe varianter i hverdagen.Anonymous poster hash: 526d8...ad1
AnonymBruker Skrevet 27. september 2013 #2 Skrevet 27. september 2013 Jeg foretrekker hjemmelaget. Anonymous poster hash: 97698...ade
Gjest Gjest Skrevet 27. september 2013 #3 Skrevet 27. september 2013 Du, jeg liker de i kartong best og kjøper en slik når jeg skal ha bernaise.
Brimi Skrevet 27. september 2013 #4 Skrevet 27. september 2013 Toro sin i pulverform. Lenge siden jeg har smakt hjemmelaget, men den er det beste jeg har smakt:)
AnonymBruker Skrevet 27. september 2013 #5 Skrevet 27. september 2013 Jeg er kjempeglad i den vanlige fra Toro, men min erfaring er at de fleste foretrekker de små kartongene fra Jacobs på Holtet. Anonymous poster hash: 26b9f...188 1
AnonymBruker Skrevet 27. september 2013 #6 Skrevet 27. september 2013 Bernaise er ikke godt. Enkelt og greit. Det er Harry og 80-talls. Anonymous poster hash: 2db0c...f7d
Minya Skrevet 27. september 2013 #7 Skrevet 27. september 2013 Knorr sin originale synes jeg smaker best. 1
AnonymBruker Skrevet 27. september 2013 #9 Skrevet 27. september 2013 Jeg liker best Toro sin krydderbearnaise! Den har mer smak enn den vanlige. Anonymous poster hash: 2c051...aae 2
liv Skrevet 27. september 2013 #10 Skrevet 27. september 2013 Synes Knorr sin er bedre enn Toro sin. 1
AnonymBruker Skrevet 27. september 2013 #11 Skrevet 27. september 2013 Bernaise er ikke godt. Enkelt og greit. Det er Harry og 80-talls.Anonymous poster hash: 2db0c...f7d Du må følge bedre med i matverdenen - béarnaise har vært trendy retromat en god stund nå, og biff med béarnaise og skikkelige hjemmelagde håndskårne pommes frites er typisk tidsriktig bistro- og gastropub-mat. Anonymous poster hash: bdce5...e37 1
AnonymBruker Skrevet 27. september 2013 #12 Skrevet 27. september 2013 Du må følge bedre med i matverdenen - béarnaise har vært trendy retromat en god stund nå, og biff med béarnaise og skikkelige hjemmelagde håndskårne pommes frites er typisk tidsriktig bistro- og gastropub-mat.Anonymous poster hash: bdce5...e37 Hjelper ikke det når det smaker dritt. Og bistro har vel aldri vært kult eller trendy. Anonymous poster hash: 2db0c...f7d
Zzyzx Skrevet 27. september 2013 #13 Skrevet 27. september 2013 Verken Toro eller Knorrs posevarianter smaker bearnaise. De smaker noe annet. Skal jeg ha en kjapp variant så kjøper jeg Jacobs. 1
venus_ Skrevet 27. september 2013 #14 Skrevet 27. september 2013 Jacobs utvalgte sin, helt klart. Om jeg ikke får tak i den synes jeg Fjordland sin duger. De i pulverform smaker noe helt annet enn bearnaise. 1
murray Skrevet 27. september 2013 #16 Skrevet 27. september 2013 Verken Toro eller Knorrs posevarianter smaker bearnaise. De smaker noe annet. Skal jeg ha en kjapp variant så kjøper jeg Jacobs. Enig. De burde ikke ha lov til å kalle det bearnaise en gang.
AnonymBruker Skrevet 27. september 2013 #17 Skrevet 27. september 2013 Posebearnaise laget uten smør er best. "Vanlig" bearnaise smaker alt for mye smør, så jeg spiser det aldri ute selv om jeg ELSKER bearnaise på pose. Anonymous poster hash: 2c051...aae
Kassiopeia Skrevet 27. september 2013 #18 Skrevet 27. september 2013 Den ferdigvarianten fra Fjordland uten tvil! Synes faktisk den smaker bedre enn hjemmelaget. 2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå