AnonymBruker Skrevet 26. september 2013 #1 Skrevet 26. september 2013 Ja da skal vi feire svigerfar i helga og jeg har livet svigermor å stille med 100 påsmurte rundstykker. Men hviljet grøbtfor kan jeg legge under kjøttpplegget for at det skal se innbydende ut? Hva slags grønt kan jeg ha på reker og majones?Anonymous poster hash: 5a5ad...cef
AnonymBruker Skrevet 26. september 2013 #2 Skrevet 26. september 2013 Rapidsalat egner seg godt til pynt på smørbrød. På reker med majones ville jeg hatt persille/bladpersille Anonymous poster hash: d1447...bb8
AnonymBruker Skrevet 26. september 2013 #3 Skrevet 26. september 2013 Rapidsalat egner seg godt til pynt på smørbrød. På reker med majones ville jeg hatt persille/bladpersille Anonymous poster hash: d1447...bb8 Uengig. rapidsalat blir slapp og dvask fortest av alle salater, og egner seg veldig dårlig til påsmurte smørbrød som skal lages og fraktes ei god stund før de spises. Crispi-salat er mye bedre, fastere salat som holder seg sprø lenge og er dekorativ. Anonymous poster hash: 701ea...5ed 1
AnonymBruker Skrevet 26. september 2013 #4 Skrevet 26. september 2013 Jeg stemmer for crispisalat! Anonymous poster hash: c204d...5e2
belle_ Skrevet 26. september 2013 #6 Skrevet 26. september 2013 Enig med crispisalat, den er veldig god og holder seg bra. På rekene til en forandring ville jeg hatt dill og ikke persille. Dill smaker bedre og jeg mener det egner seg mye bedre. Perislle er bare en kjedelig salatdott som man uansett tar bort når man skal spise. Ikke spesielt god er den heller.
Pringle Skrevet 26. september 2013 #8 Skrevet 26. september 2013 Uenig - dill plukker jeg alltid av, mens kruspersille er OK.
muttra Skrevet 26. september 2013 #9 Skrevet 26. september 2013 rød og grønn lollo , hjertesalat, isbergsalat, agurk kan brukes som grønt til rekene dill eller persille men jeg hadde ikke villet hatt majones på alle med reker, og jeg ville hatt dill på noen og persille på noen
AnonymBruker Skrevet 27. september 2013 #10 Skrevet 27. september 2013 Uenig - dill plukker jeg alltid av, mens kruspersille er OK. Dill og reker er en klassisk smakskombinasjon, dvs passer ypperlig sammen. At akkurat du ikke liker dill er greit nok, men ikke nødvendigvis så nyttig for TS. Anonymous poster hash: 7f180...fb9 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå