Gå til innhold

Marsipan/sukkerpastakake


Anbefalte innlegg

Skrevet

Tips til godt fyll til en slik kake? Tåler ikke nøtter :)

Kunne tenkt meg sjokolade/jordbær kanskje? En slags krem/mousse?

Tar imot linker til oppskrifter eller blogger...

Anonymous poster hash: dae91...cc9

Videoannonse
Annonse
Skrevet

I vår bryllupskake med sukkerfondant hadde vi en vanlig sitronkake med bringebærfyll (som i en bløtekake, bare at det var sitronkake og bringebær uten krem).

Mvh Yvonne :heiajente:

Skrevet

Til marsipankake kan det passe godt med et lag vaniljekrem og et lag med krem iblandet bringebær og litt mørk sjokolade.

:heks:

Skrevet

Bringebærkrem altså? At man blander bringebær i krem?

Anonymous poster hash: dae91...cc9

Skrevet

Bringebærkrem altså? At man blander bringebær i krem?

Anonymous poster hash: dae91...cc9

Ja.

Jeg har litt sukker i kremen og moste frosne eller friske bringebær. Så finhakker jeg litt mørk sjokolade og blander i.

:heks:

Gjest småhjerte
Skrevet

I vår bryllupskake med sukkerfondant hadde vi en vanlig sitronkake med bringebærfyll (som i en bløtekake, bare at det var sitronkake og bringebær uten krem).

Mvh Yvonne :heiajente:

Sikkert veldig godt og friskt med sitronkake! Føler mange bløtekaker/marsipankaker fort blir litt for "tunge", så sitron gjør den sikkert litt "lettere" :)

Skrevet

Sikkert veldig godt og friskt med sitronkake! Føler mange bløtekaker/marsipankaker fort blir litt for "tunge", så sitron gjør den sikkert litt "lettere" :)

Ja, det var det som var tanken. Etter en fireretters middag var det godt med noe som ikke var altfor tungt. :)

Mvh Yvonne :heiajente:

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...