Gå til innhold

Bindemiddel


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hva kan man bruke som bindemiddel sammen med kjøttdeig/farse?

For at det ikke skal løse seg opp..

Eller vil fettet i kjøttet være bindemiddel nok? Skal lages til små kaker..

Anonymous poster hash: 02bf2...c19

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Hæ?



Anonymous poster hash: e1145...bc7
Skrevet (endret)

Egg eller mel.

Endret av Topplue
Skrevet

Hæ? Anonymous poster hash: e1145...bc7

Har du lite å gjøre eller?.....

Anonymous poster hash: 02bf2...c19

Skrevet

Egg eller mel.

Ok! Hva er best av de to da, har de akkurat de samme egenskapene?

Anonymous poster hash: 02bf2...c19

Skrevet

Har du lite å gjøre eller?.....

Anonymous poster hash: 02bf2...c19

Lite å gjøre? Jeg forsto ikke hva ts mente

Anonymous poster hash: e1145...bc7

Skrevet

Lite å gjøre? Jeg forsto ikke hva ts mente Anonymous poster hash: e1145...bc7

Da er det kjempeviktig å skrive "hæ?", ikke sant?

Det hjelper veldig mye altså!

Anonymous poster hash: 02bf2...c19

Skrevet

Ok! Hva er best av de to da, har de akkurat de samme egenskapene?

Anonymous poster hash: 02bf2...c19

Synes egg binder best :)

Egg tilfører i tillegg litt væske, mens mel drar litt væske ut av kjøttfarsen - så den kan bli litt tørr/kompakt om du ikke tilsetter annen væske.

Anonymous poster hash: 54664...170

  • Liker 1
Skrevet

Ok, da tror jeg at jeg går for mel :)

Anonymous poster hash: 02bf2...c19

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...