AnonymBruker Skrevet 21. september 2013 #1 Skrevet 21. september 2013 Hva kan man bruke som bindemiddel sammen med kjøttdeig/farse? For at det ikke skal løse seg opp.. Eller vil fettet i kjøttet være bindemiddel nok? Skal lages til små kaker..Anonymous poster hash: 02bf2...c19
AnonymBruker Skrevet 21. september 2013 #2 Skrevet 21. september 2013 Hæ? Anonymous poster hash: e1145...bc7
Topplue Skrevet 21. september 2013 #3 Skrevet 21. september 2013 (endret) Egg eller mel. Endret 21. september 2013 av Topplue
AnonymBruker Skrevet 21. september 2013 #4 Skrevet 21. september 2013 Hæ? Anonymous poster hash: e1145...bc7 Har du lite å gjøre eller?.....Anonymous poster hash: 02bf2...c19
AnonymBruker Skrevet 21. september 2013 #5 Skrevet 21. september 2013 Egg eller mel. Ok! Hva er best av de to da, har de akkurat de samme egenskapene? Anonymous poster hash: 02bf2...c19
AnonymBruker Skrevet 21. september 2013 #6 Skrevet 21. september 2013 Har du lite å gjøre eller?.....Anonymous poster hash: 02bf2...c19 Lite å gjøre? Jeg forsto ikke hva ts mente Anonymous poster hash: e1145...bc7
AnonymBruker Skrevet 21. september 2013 #7 Skrevet 21. september 2013 Lite å gjøre? Jeg forsto ikke hva ts mente Anonymous poster hash: e1145...bc7 Da er det kjempeviktig å skrive "hæ?", ikke sant? Det hjelper veldig mye altså!Anonymous poster hash: 02bf2...c19
AnonymBruker Skrevet 22. september 2013 #8 Skrevet 22. september 2013 Ok! Hva er best av de to da, har de akkurat de samme egenskapene?Anonymous poster hash: 02bf2...c19 Synes egg binder best Egg tilfører i tillegg litt væske, mens mel drar litt væske ut av kjøttfarsen - så den kan bli litt tørr/kompakt om du ikke tilsetter annen væske. Anonymous poster hash: 54664...170 1
AnonymBruker Skrevet 23. september 2013 #9 Skrevet 23. september 2013 Ok, da tror jeg at jeg går for mel Anonymous poster hash: 02bf2...c19
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå