AnonymBruker Skrevet 19. september 2013 #1 Skrevet 19. september 2013 Skal bake en sjokoladekake med seigmenn på, skal fryse mesteparten av kaken ned, blir seigmennene god etterpå når de er tint? Erfaringer? Eller skal jeg droppe pynten og ha på etterpå når den er tint? Anonymous poster hash: 52adf...624
goldenchanel Skrevet 19. september 2013 #2 Skrevet 19. september 2013 Min erfaring er at når de tiner blir de "våte" og klissette. Er nok lurt å vente med pyntingen
Gjest Skrevet 19. september 2013 #3 Skrevet 19. september 2013 Fryste seimenn smaker seige og ekle, og ikke seige på en god måte!
AnonymBruker Skrevet 19. september 2013 #4 Skrevet 19. september 2013 Var noe sånt jeg regnet med, takk Anonymous poster hash: 52adf...624
Gjest winston Skrevet 19. september 2013 #5 Skrevet 19. september 2013 Å, nå fikk jeg lyst på seigmenn. Nam.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå