Gå til innhold

Hvordan lage perfekte skillingsboller?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Vil si jeg er meget flink å bake, alt unntatt skillingsboller. Jeg forhever minst 40 min og etterhever minst en time. Men de snurrer seg opp i midten!! Som en snurrebass... Eller så glir de fra hverandre i endene slik at de bare spriker. Hvordan unngå dette?

Anonymous poster hash: 30993...84c

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Når jeg ruller sammen deigen og skjærer den opp i biter, sørger jeg for å klemme den løse deigenden fast i resten av deigen. Det er mulig du ikke burde rulle deigen så stramt sammen før du setter den til etterheving. Med litt mellomrom i mellom de forskjellige lagene får deigen rom til å heve og bli større.



Anonymous poster hash: 921f6...a21
Skrevet

Perfekte skillingsboller får du ikke, for ingenting her i verden er perfekt. So is it bare!



Anonymous poster hash: 6cfeb...490
Skrevet

Jeg passer på å ikke rulle deigen for stramt, og så fester jeg endene med tannpirkere.

Skrevet

Du kan forsøke å "lime" med egg f.eks.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...