AnonymBruker Skrevet 15. september 2013 #1 Skrevet 15. september 2013 Vil si jeg er meget flink å bake, alt unntatt skillingsboller. Jeg forhever minst 40 min og etterhever minst en time. Men de snurrer seg opp i midten!! Som en snurrebass... Eller så glir de fra hverandre i endene slik at de bare spriker. Hvordan unngå dette?Anonymous poster hash: 30993...84c
AnonymBruker Skrevet 15. september 2013 #2 Skrevet 15. september 2013 Når jeg ruller sammen deigen og skjærer den opp i biter, sørger jeg for å klemme den løse deigenden fast i resten av deigen. Det er mulig du ikke burde rulle deigen så stramt sammen før du setter den til etterheving. Med litt mellomrom i mellom de forskjellige lagene får deigen rom til å heve og bli større. Anonymous poster hash: 921f6...a21
AnonymBruker Skrevet 15. september 2013 #3 Skrevet 15. september 2013 Perfekte skillingsboller får du ikke, for ingenting her i verden er perfekt. So is it bare! Anonymous poster hash: 6cfeb...490
Gjest Morgun Skrevet 15. september 2013 #4 Skrevet 15. september 2013 Jeg passer på å ikke rulle deigen for stramt, og så fester jeg endene med tannpirkere.
Solknapp Skrevet 17. september 2013 #5 Skrevet 17. september 2013 Du kan forsøke å "lime" med egg f.eks.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå