ransfelt are Skrevet 15. september 2013 #1 Skrevet 15. september 2013 Hei! Jeg fikk et par hundre egg av vår lokale eggprodusent (ikke salgsvare pga størrelse o.l) Hva finnes av eggbaserte middagsretter? Kan ikke bare spise pannekaker og omeletter den neste måneden. Her trengs det inspirasjon for å løse et luksusproblem
Botch Skrevet 15. september 2013 #2 Skrevet 15. september 2013 (endret) Quiche lorraine, Shakshouka, Carbonara. Endret 15. september 2013 av Botch
AnonymBruker Skrevet 15. september 2013 #3 Skrevet 15. september 2013 Pai med eggestand Suffleer Bake kaker å ha i fryseren. Søk på egg på f eks matprat så får du opp en rekke oppskrifter. Anonymous poster hash: d78a7...85b
pingu 78 Skrevet 15. september 2013 #4 Skrevet 15. september 2013 . Hva med å fordele litt egg på venner, kjente og naboer? 2
ransfelt are Skrevet 15. september 2013 Forfatter #5 Skrevet 15. september 2013 (endret) . Hva med å fordele litt egg på venner, kjente og naboer? har gitt bort over 100, men har minst like mange igjen. Eggmannen kjenner halve omgangskretsen og hele nabolaget mitt så markedet er litt mettet. Utrolig hvor mange egg det går i ei 20-liters bøtte Takk for tips, skal sjekke dem opp. Tar gjerne fler, synd om ungene blir lei egg. Endret 15. september 2013 av ransfelt are
AnonymBruker Skrevet 15. september 2013 #6 Skrevet 15. september 2013 Tomatsuppe eller spinatsuppe med kokt egg. Egg er såpass nøytralt i smak at bare du varierer tilbehør så blir en ikke så lett lei Matprat har mange oppskrifter på ymse varianter av omelett/bondeomelett/frittata Eggedosis til dessert? Med frisk rips f.eks - eller en klunk konjakk for de voksne Lag egglikør? Det tar mye egg - og kan bli supre julegaver til slekt og venner Matprat sin samleside for oppskrifter med egg: http://www.matprat.no/oppskrifter/type-rett/egg-eggeretter Anonymous poster hash: 8049a...c7d
AnonymBruker Skrevet 15. september 2013 #7 Skrevet 15. september 2013 Hjemmelaga eggesalat er nydelig pålegg! Anonymous poster hash: 8049a...c7d 1
Gjest Geesus Skrevet 15. september 2013 #8 Skrevet 15. september 2013 Deviled eggs er jo godt å ha til middagen. http://www.simplyrecipes.com/recipes/deviled_eggs/ Kinesisk risretter med egg i er konge. http://www.sharmispassions.com/2013/04/egg-fried-rice-recipe-chinese-restaurant-style.html Bacon quishe er godt http://allrecipes.com/Recipe/Bacon-Quiche-Tarts/Detail.aspx?evt19=1
AnonymBruker Skrevet 15. september 2013 #9 Skrevet 15. september 2013 - Eggsuffle - Stekt ris med egg og skinke - Hjemmelaget majones - Skinkegrateng - Armeriddere - Pytt i panne med egg - Lag omelett, og rull det som en pannekake med kjøttfyll. Anonymous poster hash: 32bfe...e54
AnonymBruker Skrevet 15. september 2013 #10 Skrevet 15. september 2013 La dem råtne og pælm dem på noen du ikke liker. Anonymous poster hash: 49fe7...069 3
AnonymBruker Skrevet 15. september 2013 #11 Skrevet 15. september 2013 La dem råtne og pælm dem på noen du ikke liker. Anonymous poster hash: 49fe7...069 Har noen bæsja i cornflaksen din i dag? Anonymous poster hash: e6c30...4ea 2
LittDiva Skrevet 15. september 2013 #12 Skrevet 15. september 2013 Langpanne omelett , putt opp i det du har lyst på , lag en salat og inviter en haug med venner på besøk
AnonymBruker Skrevet 15. september 2013 #13 Skrevet 15. september 2013 Kok opp en god del egg, også kan du spise det til både frokost, lunsj og kvelds:-D Ganske enkelt når du har tilgang til kokt egg i kjøleskapet. Anonymous poster hash: 32bfe...e54
ransfelt are Skrevet 15. september 2013 Forfatter #14 Skrevet 15. september 2013 Mye godt som jeg ikke visste om her ja. Tror matprat.no kommer til å få fler besøk M en vi sliter nok med å få minstejenta til å spise en del av det. Kokte en del egg i dag morges for å ha som pålegg utover i uka, ja. Men det synes ikke på haugen. Tror jeg starter pent med pannekaker med mange egg i morra. Note to self: Røre blåbær.
AnonymBruker Skrevet 15. september 2013 #16 Skrevet 15. september 2013 Bake noen kaker og fryse ned? Anonymous poster hash: a731e...b5c
AnonymBruker Skrevet 15. september 2013 #17 Skrevet 15. september 2013 Du kan jo bake et helt lass med boller o.l og fryse ned. Kjekt å ha og lettvint når man får gjester på besøk. Bare å varme opp Anonymous poster hash: 9ad28...c66
AnonymBruker Skrevet 15. september 2013 #18 Skrevet 15. september 2013 Eggedosis og marengs. og iskrem!Anonymous poster hash: 9ad28...c66
pinar Skrevet 15. september 2013 #19 Skrevet 15. september 2013 Havrekaker. Bland egg, havregryn og mandelmel og hakk i nøtter. Legg kladder utover stekepapir og putt i ovnen.
AnonymBruker Skrevet 15. september 2013 #20 Skrevet 15. september 2013 Jupp, som flere her sier - har du plass i fryseren så begynn på julebaksten Kjapp hybelmat - som også er fin å bruke opp rester Kokt ris, frossen grønnsaksblanding, pølsebiter/skinke freses i stekepanna. Krydre med det en liker (soyasaus er f.eks godt) - og slå over et par egg som blandes inn når retten er varm. (brukte 2 egg til 1 pers) Anonymous poster hash: 8049a...c7d
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå