Botch Skrevet 15. september 2013 #2 Skrevet 15. september 2013 (endret) Fajita er egentlig bare grillet kjøtt servert i tacoskjell eller tortillalefse. Jeg bruker vanligvis kyllingfilet som jeg krydrer eller marinerer og steker godt på en panne med grillmerker. Så steker jeg løk og paprika kuttet i store strimler. Skjærer opp kylingen i like store strimler når den er ferdig og serverer i tortilla med rømme eller hjemmelaget guacamole. Krydderne jeg bruker er i utgangspunktet salt, pepper, cayenne, litt oregano og mye spisskummen. Blander dette i olje og limesaft hvis jeg skal marinere kjøttet. Det er også godt med mørkt kjøtt men jeg pleier å bruke kylling. Endret 15. september 2013 av Botch
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå