Gå til innhold

Grøtris, hvit fra Geisha eller blå fra Ming?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Har som regel brukt den hvite, men fikk litt dårlig tid i dag og kjøpte den blå fra Ming. Smaken ble omtrent den samme, bare at det tok mye kortere tid å koke.

Blå fra Ming heretter for min del!



Anonymous poster hash: 3523f...c99
Videoannonse
Annonse
Gjest navnelapp
Skrevet

Så bra! Mitt triks er å spe i mjølka litt og litt, nesten som risotto. Då kokar det fortare, og risen vert fortare mør. Dessutan då rører eg heile tida, så det legg seg ikkje i botnen.

Skrevet

Trenger man grøtris da?

Jeg bruker vanlig jasminris...:P

Gjest navnelapp
Skrevet

Grautris er mykje meir rik på stivelse, slik at grauten vert meir mjuk og mjølkete enn når du brukar jasmin- eller basmatiris. Pluss at aromaen er annleis. Prøv å stikke nasa ned i ein boks med jasminris og snus, så kjenner du forskjellen.

Skrevet

Dette har jeg også gjort, mot min vilje, men det er faktisk like god grøt og det tar kortere tid. Kun på julaften går jeg for Geisha fordi jeg da skal egentlig ha en kjempegod riskrem av restene

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...