AnonymBruker Skrevet 10. september 2013 #1 Skrevet 10. september 2013 Hvor lenge holder den? Jeg har både svin og storfe kjøttdeig som har ligget i fryseren i 3-4 måneder. Det ligger kjøleskapsfrysenern, så det er ikke dypfryst...Anonymous poster hash: c865d...a71
Mynona Skrevet 10. september 2013 #2 Skrevet 10. september 2013 Jeg har spist det uten noe problem i et par år etter jeg har fryst ned. Også i kjøleskapsfrysern.
AnonymBruker Skrevet 10. september 2013 #3 Skrevet 10. september 2013 Jeg har spist det uten noe problem i et par år etter jeg har fryst ned. Også i kjøleskapsfrysern. Også selvom forseglingen er brutt før det ble fyrst ned?Anonymous poster hash: c865d...a71
Mynona Skrevet 10. september 2013 #4 Skrevet 10. september 2013 Ja. jeg kjøper stort i sverige og pakker i små porsjonsposer. Så lenge den ikke var gått ut på dato når du frøys den så kan jeg ikke se at det skulle være noe problem...
AnonymBruker Skrevet 10. september 2013 #5 Skrevet 10. september 2013 Ja. jeg kjøper stort i sverige og pakker i små porsjonsposer. Så lenge den ikke var gått ut på dato når du frøys den så kan jeg ikke se at det skulle være noe problem... Okey, da satser jeg på det. Takk!Anonymous poster hash: c865d...a71
Mynona Skrevet 10. september 2013 #6 Skrevet 10. september 2013 Du merker jo hvis den lukter vondt når den er tint. Da må du jo bare droppe den. Det er vel en tommelfingerregel med 1 år i frysern tror jeg.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå