Vagabonda Skrevet 9. september 2013 #1 Skrevet 9. september 2013 Jeg har planer om å lage en stor porsjon fiskekaker i kveld, men er usikker på hvilken oppskrift jeg skal gå for. Jeg ser for eksempel at det varierer hvorvidt oppskriftene inneholder egg eller ikke... Er det noen som har erfaring med dette - hva bør jeg gå for? Jeg lurer også på hvor mye fisk jeg kan ha i foodprocessoren på èn gang. Er redd den skal gå varm hvis jeg putter i for mye fisk, samtidig som jeg vil det skal gå litt effektivt... :-)
AnonymBruker Skrevet 9. september 2013 #2 Skrevet 9. september 2013 Vi pleier ikke å bruke egg, men kan tenke meg at det hjelper på å binde massen sammen. Størrelsen på motoren bestemmer hvor mye du kan kjøre i maskina av gangen. Anonymous poster hash: 22c51...11d
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå