AnonymBruker Skrevet 3. september 2013 #1 Del Skrevet 3. september 2013 vet noen om man kan komme i ketose selv om man bruker fruktose og/eller stevia? Anonymous poster hash: bb49d...aeb Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. september 2013 #2 Del Skrevet 3. september 2013 Ja, det kan man. Det går på mengder karbohydrater og hvor sensitiv kroppen din er. Fruktose er ikke så lurt da. Fruktose er sukker av verste sort. Det går rett til leveren. Stevia vil du slite med å innta så store mengder at du ikke kommer i ketose altså... Ren hvit stevia er 2-300 ganger søtere enn sukker. Så 10 gram stevia er like søtt som 2-3 kg sukker. Det finnes mange forskjellige steviaer. Noen søtere enn andre, og noen med mer bismak enn andre. Anonymous poster hash: ce16d...d79 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. september 2013 #3 Del Skrevet 3. september 2013 Jeg mente sukrose.. Så da er det altså trygt å bruke litt stevia og sukrin i matvarer som ellers ikke inneholder karbo? :D Anonymous poster hash: bb49d...aeb Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Supraspinatus Skrevet 3. september 2013 #4 Del Skrevet 3. september 2013 Jeg mente sukrose.. Så da er det altså trygt å bruke litt stevia og sukrin i matvarer som ellers ikke inneholder karbo? :D Anonymous poster hash: bb49d...aeb Unngå sukrose . Sukrose, også kjent som farin = 50/50 fruktose og glukose. Hvis du absolutt må søte noe er erythritol (markedsføres som sukrin) og stevia(glykosider) det beste alternativet. Og det spiller forsåvidt ikke noen rolle om det du tilsetter det til inneholder karbohydrater. Erythritol som er et sukkeralkohol tas ikke opp som energi i kroppen. Og stevia bruker du så små mengder av at det spiller ingen rolle uansett. Les disse to artiklene i denne rekkefølgen: http://eatingacademy.com/weight-loss/how-to-make-a-fat-cell-less-not-thin-the-lessons-of-fat-flux http://eatingacademy.com/sports-and-nutrition/ketones-carbohydrates-can-co-exist De avklarer et par myter og gir deg en bedre grunnmur for å forstå konseptet med kostindusert ketose. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. september 2013 #5 Del Skrevet 3. september 2013 Herregud, sorry, jeg mente SUKRIN! skal lese linkene etterpå, takk skal du ha Anonymous poster hash: bb49d...aeb Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå