k1kk1 Skrevet 30. august 2013 #1 Skrevet 30. august 2013 Jeg skriver blogg om ting som interesserer meg, og i det innlegget jeg holder på med nå har jeg satt meg mye inn i erstatninger for kaloribomber, og en av disse er da ost. Etter mye leting fant jeg at tofu kunne brukes som ost, og etter å ha lett og lett på nettet etter hvordan og ikke funnet noe, så spør jeg heller. Tofu kan jo også brukes som kjøtt, men om jeg skal ha det som ost på pizza, hvordan går jeg fram da? For at den skal skli litt utover og ikke fungere som kjøtt? Jeg ser det finnes to, men den kremete er anbefalt til sauser og sånn.. Håper noen vet noe om dette, jeg er helt blank etter flere timers leting..
k1kk1 Skrevet 30. august 2013 Forfatter #2 Skrevet 30. august 2013 Jeg fant faktisk svaret selv etter å ha lett litt på engelsk, jeg tenkte meg ikke helt om, var bare så frustrert da jeg fant at det gikk an men ikke hvordan. Først tilbereder du tofu vanlig ved å få ut vannet. Dette kan gjøres ved pressing, eller for de som er litt latere fryse ned tofuen, og deretter presse den sammen med hånden over vasken etterpå.. - Det du gjør da er enten å kverker den med en gaffel og blander inn litt soyamelk og litt krydder av eget ønske, eller - Blander i litt sitronsaft, olje og deretter valgfritt krydder og gjerne litt hvitløk. Så for de som vil erstatte ost på pizzaen som er pluss minus 300kcal så kan du bytte det ut med tofu som er 117kcal. Tenkte jeg skulle svare på det selv i tilfelle det er flere som lurer på det samme=)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå