Modesty Skrevet 24. april 2004 #1 Skrevet 24. april 2004 Vi skulle kose oss me nanbrød igår kveld,men da jeg åpnet pakken var det mugg på det ene nanbrødet.Æsj! Holdbarhets datoen går ikke ut før 17 mai..... Kan ikke gå tilbake til butikken å klage,for jeg kan dessverre ikke huske hvor jeg kjøpte det. :cry: Bør jeg skrive til produsenten å klage,og hva skal jeg skrive i brevet?
Gjest 1111 Skrevet 24. april 2004 #2 Skrevet 24. april 2004 Skriv til produsenten og si det som det er, at holdbarhetsdatoen var 17. mai, men at du allerede i mars fant mugg på det.
Gjest Lea Skrevet 24. april 2004 #5 Skrevet 24. april 2004 Det er mest sannsynlig butikken sin feil uansett. Bakevarer som blir stående i sollys eller varme mugner ofte før datoen. Husker at jeg pleide å handle i en liten butikk før i tiden. Der hadde de halvstekte bakevarer og bla. pølsebrød stående i en hylle forran et vindu. Hele dagen sto solen og stekte på dette vinduet. Men send det til produsenten du. Eller send en mail og spør hva du skal gjøre.
Gjest Yoni Skrevet 24. april 2004 #6 Skrevet 24. april 2004 Vi skulle kose oss me nanbrød igår kveld,men da jeg åpnet pakken var det mugg på det ene nanbrødet.Æsj! Holdbarhets datoen går ikke ut før 17 mai..... Kan ikke gå tilbake til butikken å klage,for jeg kan dessverre ikke huske hvor jeg kjøpte det. :cry: Bør jeg skrive til produsenten å klage,og hva skal jeg skrive i brevet? Hvis de var pakket i noe som skulle være en lufttett pakning som ikke var så lufttett likevel er det vanlig at bakevarer mugner lenge før de skal.
Modesty Skrevet 25. april 2004 Forfatter #7 Skrevet 25. april 2004 Pakken var helt tett! Men det blir nok til at jeg sender inn en klage til produsenten.
Gjest gjest1 Skrevet 25. april 2004 #8 Skrevet 25. april 2004 Pakken var helt tett! Men det blir nok til at jeg sender inn en klage til produsenten. Dt kan hende det blir vakuumslepp sjøv om pakken virkar heilt tett. Sen ei klage til produsenten du. Du får garantert noko tilbake!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå