AnonymBruker Skrevet 28. august 2013 #1 Skrevet 28. august 2013 Jeg laget for uke uke siden (6 dager) cupcakes med philadelphia-krem (innhold: philadelphia, melis, vaniljeekstrakt, salt, noen dråper sitron). Hadde en god skål til overs, som ble tett tildekket og satt i kjøleskap. Vurderer om det er trygt å bruke den nå i morgen. Hva tror dere? Noen som vet holdbarheten på slik krem? Philadelphiaen går ikke ut på dato på lenge. Anonymous poster hash: 9ac5a...6c1
Adhara Skrevet 28. august 2013 #2 Skrevet 28. august 2013 Smak og lukt Fin tommelfingerregel når det kommer til mat.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå