AnonymBruker Skrevet 27. august 2013 #1 Skrevet 27. august 2013 Hei! Jeg har lyst til å prøve å lage tomatsuppe. Hva er din beste oppskrift? Er det best å bruke friske tomater, eller fungerer hermetiske tomater like bra? Hva pleier dere å servere til? Anonymous poster hash: 385b4...e15
AnonymBruker Skrevet 27. august 2013 #2 Skrevet 27. august 2013 Hermetiske tomater er minst like bra ja og har et antioksidant som beskytter mot kreft som faktisk ikke finnes i ferske tomater. Anonymous poster hash: 3c8cf...e7a
happiest Skrevet 27. august 2013 #3 Skrevet 27. august 2013 (endret) Bruk en stor gryte, blir mye av denne oppskriften. Men det går jo han å halvere 4 bokser med knuste tomater 1,5 gul løk 2 fedd hvitløk 1l vann med 1 grønnsaksbuljong pepper salt (chilikrydder) basilikum 1 desj olivenolje Ha olje i gryten, ha hakket løg og hakket/presset hvitløk i oljen. Når de er gyllen, tilsett vannet med buljong og tomatene. Tilsett krydrene, smak for å få riktig kombinasjon. Chilikrydderet gjør suppen litt sterkere, men gir en god smak. Mos suppen med stavmikser. Syns denne oppskriften er best uten egg, og heller bruke godt brød med smør/hvitløksbrød til! Edit: hvis du vil ha den litt mildere/mer kremet, ta en matfløte/lettere matfløte i Endret 30. august 2013 av happiest
Frk. Belle Skrevet 29. august 2013 #4 Skrevet 29. august 2013 Denne oppskriften på "mexikans tomatsuppe" brukte jeg i går: 2 bokser hermetiske tomater 1 løk 1 fedd hvitløk 1/2 glass grillet paprika 1/2 buljongterning Paprika, chili og oregano som krydder En skvett fløte. Samme fremgangsmåte (og ganske lik oppskrift) som happiest.
iingvild Skrevet 31. august 2013 #5 Skrevet 31. august 2013 http://iingvildskokebok.blogspot.no/2012/03/tomatsuppe-og-pannekaker.html?m=1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå