AnonymBruker Skrevet 21. august 2013 #1 Skrevet 21. august 2013 Crème fraiche, purre, salt og pepper? Eller bør jeg ha noe mer i? Anonymous poster hash: b9fae...84a
Djungelvrål Skrevet 21. august 2013 #2 Skrevet 21. august 2013 Fiskekraft eller fiskebuljong. Dill og persille er også godt i fiskesaus,
Gjest Violetta Skrevet 21. august 2013 #4 Skrevet 21. august 2013 Jeg vet ikke hvorfor jeg var anonym for å spørre om fiskesaus
Gjest winston Skrevet 21. august 2013 #5 Skrevet 21. august 2013 Du bør også ha noe syre i. F.eks sitron, lime eller hvitvin.
Gjest gjest17 Skrevet 23. august 2013 #6 Skrevet 23. august 2013 Du bør også ha noe syre i. F.eks sitron, lime eller hvitvin. Enig!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå