Gå til innhold

Den store hjemmelaga sushi-tråden :-)


Anbefalte innlegg

Skrevet

Tenkte å lage en tråd med tips og erfaringer for hjemmelaget sushi.

Jeg har aldri laget sushi selv, men tenkte å prøve i morgen.

Har lyst å lage tempura maki, og lurer derfor på om noen har prøvd dette.

MÅ man "koke" det i olje, eller holder det å steke det i olje i en stekepanne? Bør jeg bruke kokt eller rå scampi? Eller kanskje det er mulig å kjøpe frossen tempura scampi på asiatiske butikker e.l.?

Ellers lurer jeg på hva dere fyller maki med, trenger inspirasjon!

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Tempura er fritystekt, bør være rå ellers blir den overstekt.



Anonymous poster hash: 3767a...aeb
  • Liker 1
Skrevet

Takk for svar :) Ja, bare tenkte at det kanskje gikk an å steke scampien med tempurablandingen i stekepanne med olje, eller evt i ovn. Har god erfaring med å steke endel annet i ovn som egentlig skal frityrstekes så :-)

Skrevet

God sashimi (min favoritt) skjær opp fisken,

Ha vårløk i en panne, sammen med usaltet soyasaus og litt balsamico, kok opp og hell litt over sashimien (blir best med tynne striper over) strø på sesamfrø. Voila :)

Skrevet

Noen som har oppskrift på gode makiruller?

Skrevet (endret)

Jeg syns det er kjempegodt med sukkererter, snøfrisk og avokado :)

Endret av ninuska_
Skrevet

Laks, mango, agurk, vårløk og avokado går igjen her. Lager også "krigsskip" med hakket laks eller rogn i. Tempurascampi er superenkelt, men blir best hvis du har en god gryte som du kan fritere i. Ellers bruker vi rå eller hurtigstekte kamskjell som skjæres i strimler og rulles i.

Skrevet

Er kanskje et par tips i denne tråden.



Anonymous poster hash: eae07...acc

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...