Adrianne Skrevet 20. august 2013 #1 Skrevet 20. august 2013 Dere som blander olje i grøten - hvilken type bruker dere og hvorfor?
AnonymBruker Skrevet 20. august 2013 #3 Skrevet 20. august 2013 Kokosolje! Anonymous poster hash: 43164...af5
AnonymBruker Skrevet 20. august 2013 #4 Skrevet 20. august 2013 Linfrøolje. Anonymous poster hash: 2be9c...cd3
AnonymBruker Skrevet 20. august 2013 #5 Skrevet 20. august 2013 Olivenolje. tror det er den beste til de små. Anonymous poster hash: cb51b...041
AnonymBruker Skrevet 20. august 2013 #6 Skrevet 20. august 2013 Udo's choice!Anonymous poster hash: b8e3d...e4c 1
AnonymBruker Skrevet 20. august 2013 #8 Skrevet 20. august 2013 Linfrøolje eller kaldpresset rapsolje Anonymous poster hash: cda4f...3ef
AnonymBruker Skrevet 20. august 2013 #9 Skrevet 20. august 2013 Bruker rapsolje, greit med en nøytral olje som ikke gir mye smak synes jeg :-) Anonymous poster hash: d3a0d...2d5
enogto Skrevet 20. august 2013 #10 Skrevet 20. august 2013 Raps og oliven. Hvorfor jeg bruker den typen eller hvorfor jeg har olje i grøten?
Sunshower Skrevet 20. august 2013 #11 Skrevet 20. august 2013 Jeg ble anbefalt solsikke- eller rapsolje på helsestasjonen.
AnonymBruker Skrevet 20. august 2013 #12 Skrevet 20. august 2013 Hvorfor skal man ha olje i grøten? Aldri hørt om før. Anonymous poster hash: 99c21...292
AnonymBruker Skrevet 20. august 2013 #13 Skrevet 20. august 2013 Fett er viktig i kosten, bla for utvikling av hjernen. Så dersom man lager barnematen selv de det viktig å tilsette fett. Udos Choice skal vel også ha en gunstig sammensetning av omega3. Hvorfor skal man ha olje i grøten? Aldri hørt om før.Anonymous poster hash: 99c21...292 Anonymous poster hash: 74051...0c5 2
AnonymBruker Skrevet 20. august 2013 #14 Skrevet 20. august 2013 Anonymous poster hash: 74051...0c5 Surra visst litt med siteringen, skriver på mobil, men menge altså å svare på hvorfor olje i grøt. Av overAnonymous poster hash: 74051...0c5
Adrianne Skrevet 21. august 2013 Forfatter #15 Skrevet 21. august 2013 takk for mange svar Raps og oliven. Hvorfor jeg bruker den typen eller hvorfor jeg har olje i grøten? Hvorfor du bruker den typen olje Beklager den upresise formuleringen!
enogto Skrevet 21. august 2013 #16 Skrevet 21. august 2013 Raps og oliven. Bruker disse i grøten fordi det er de vi ellers har i hus og bruker. Også er de "godkjent" av ernæringsfysiologen som følger opp barnet vårt (men det er det andre oljer som er også altså, så hovedgrunnen er at det er de vi ellers kjøper og bruker til annen matlaging)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå