Catie' Skrevet 17. august 2013 #1 Del Skrevet 17. august 2013 For andre gang har jeg måttet kaste foodprosessoren min fordi fiskefarsen blir presset inn mellom kniven, bollen og maskinen slik at det blir umulig å få rengjort maskinen skikkelig. (Er det flere som har problemer med dette?) Det frister lite å kjøpe food prosessor for tredje gang og risikere å kaste bort enda mer penger. Det må da være en annen måte å lage fiskekaker enn i food prosessor? De hadde jo ikke det for hundre år siden Hva med de skrueliknende delene til håndmikseren? Takker for alle tips! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest17 Skrevet 17. august 2013 #2 Del Skrevet 17. august 2013 Stavmikser funker muligens? Men virker noe omstending :-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Soleklart Skrevet 17. august 2013 #3 Del Skrevet 17. august 2013 Hva med å kjøpe kvern? Det selges som ekstrautstyr til kjøkkenmaskiner, elektrisk kvern og god gammeldags håndsveivd kvern. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Catie' Skrevet 17. august 2013 Forfatter #4 Del Skrevet 17. august 2013 Hva med å kjøpe kvern? Det selges som ekstrautstyr til kjøkkenmaskiner, elektrisk kvern og god gammeldags håndsveivd kvern. Kan en vanlig kjøttkvern brukes? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ploff Skrevet 17. august 2013 #5 Del Skrevet 17. august 2013 Kan du ikke bruke sånt redskap man bruker til å mose potet o.l. med? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Soleklart Skrevet 17. august 2013 #6 Del Skrevet 17. august 2013 Ja. Det er det jeg er vant med. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. august 2013 #7 Del Skrevet 17. august 2013 Hva med å kjøpe kvern? Det selges som ekstrautstyr til kjøkkenmaskiner, elektrisk kvern og god gammeldags håndsveivd kvern. Det blir nok for grovt, må nok kjøre det gjennom mange flere ganger for ett greit resultat.Anonymous poster hash: b1b96...9a2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Zzyzx Skrevet 17. august 2013 #8 Del Skrevet 17. august 2013 Jeg bruker Bamix, med en sånn knivdings på. Tror ikke den følger med noen av pakkene, men den ser iallfall slik ut: http://www.bamix.com/fleischmesser-200.html Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Soleklart Skrevet 17. august 2013 #9 Del Skrevet 17. august 2013 Hvis man vil ha en finere konsistens kan det være lurt å kverne den to ganger, men det er tross alt fiskekaker som skal lages, ikke fiskepudding. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 17. august 2013 #10 Del Skrevet 17. august 2013 Hvis man vil ha en finere konsistens kan det være lurt å kverne den to ganger, men det er tross alt fiskekaker som skal lages, ikke fiskepudding. Og det er ingen forutsetning at fisken skal være grovmalt for at man skal kunne kalle det fiskekaker. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Soleklart Skrevet 17. august 2013 #11 Del Skrevet 17. august 2013 Ikke grovmalt nei, men ikke helt slett konsistens. Da er det jo ikke fiskekaker lengre Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest17 Skrevet 17. august 2013 #12 Del Skrevet 17. august 2013 Jeg bruker Bamix, med en sånn knivdings på. Tror ikke den følger med noen av pakkene, men den ser iallfall slik ut:http://www.bamix.com/fleischmesser-200.html Den er super! Anbefales :-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 17. august 2013 #13 Del Skrevet 17. august 2013 Ikke grovmalt nei, men ikke helt slett konsistens. Da er det jo ikke fiskekaker lengre Jeg foretrekker fiskefarsen finmalt når jeg lager fiskekaker, og bryr meg egentlig lite om hva du mener, men syns kanskje du er en liten smule arrogant? 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. august 2013 #14 Del Skrevet 17. august 2013 Jeg foretrekker fiskefarsen finmalt når jeg lager fiskekaker, og bryr meg egentlig lite om hva du mener, men syns kanskje du er en liten smule arrogant? Men det hender det at du også er Brunis! Anonymous poster hash: 6a8b3...75e 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Soleklart Skrevet 17. august 2013 #15 Del Skrevet 17. august 2013 Jeg foretrekker fiskefarsen finmalt når jeg lager fiskekaker, og bryr meg egentlig lite om hva du mener, men syns kanskje du er en liten smule arrogant? Den var ny. Aldri blitt kalt arrogant før Skal vi ikke heller konkludere med at kan kan male fisk i kjøttkvern? Så får TS finne ut av om hun vil ha farsen malt fin eller litt grovt. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 18. august 2013 #16 Del Skrevet 18. august 2013 (endret) Men det hender det at du også er Brunis! Anonymous poster hash: 6a8b3...75e Det har du (dessverre) helt rett i, du vet "takes one to know one". Endret 18. august 2013 av Brunhilde 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
gladidag Skrevet 18. august 2013 #17 Del Skrevet 18. august 2013 Jeg bruker kvern til fiskekaker. ( har kenwwod hjemme). Kverner fisken og løj/purre )rett i miksebollen, har i salt ( evnt litt knust is)og lar den gå sakte ( bruker K-spaden) til det er seigt..da sper eg m resten p Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå