AnonymBruker Skrevet 11. august 2013 #1 Skrevet 11. august 2013 Har hørt at en skal spise hardkokte egg på lavkarbo, hva er egentlig forskjellen? Anonymous poster hash: 0239b...b27
AnonymBruker Skrevet 11. august 2013 #2 Skrevet 11. august 2013 Jeg har hørt at det spiller ikke en shite i forskjell om man spiser bløtkokte eller hardkokte egg om man er på lavkarbo. For øvrig er bløtkokt det som klart smaker best! Anonymous poster hash: de783...f67 1
AnonymBruker Skrevet 11. august 2013 #3 Skrevet 11. august 2013 Har hørt at en skal spise hardkokte egg på lavkarbo, hva er egentlig forskjellen? Anonymous poster hash: 0239b...b27 Da har du hørt tull. Egg er egg. Anonymous poster hash: 3bed1...1ff
AnonymBruker Skrevet 11. august 2013 #4 Skrevet 11. august 2013 Bløtkokte egg er visstnok sunnere. Det blir ikke mere karbohydrater i eggene uansett hva man gjør med dem.Anonymous poster hash: ec48a...221
Gjest Thai clinch Skrevet 11. august 2013 #5 Skrevet 11. august 2013 Det er godt mulig at hardkokte egg blir fortere og bedre tatt opp, da proteinet er fullstendig denaturert. Enzymer i magen må bruke lenger tid til å bryte ned peptidbindingene mellom aminosyrene på råe og halvkokte egg. Just my two cent.....
AnonymBruker Skrevet 11. august 2013 #7 Skrevet 11. august 2013 Hardkokte egg er jo best, daaah NEI! Bløtkokte er best for det er jeg som bestemmer!! Anonymous poster hash: de783...f67 4
Gjest OuiOui Skrevet 11. august 2013 #8 Skrevet 11. august 2013 NEI! Bløtkokte er best for det er jeg som bestemmer!! Anonymous poster hash: de783...f67 Hahaha
Gjest Belle Gunnes Skrevet 11. august 2013 #9 Skrevet 11. august 2013 Om det er forskjell på bløtkokt kontra hardkokt, så er forskjellen så liten at du skal være rimelig rigid på maten, til at det skal utgjøre noen forskjell. Så bare spis egget slik du liker du - det vil si bløtkokt
OPIgirl Skrevet 12. august 2013 #10 Skrevet 12. august 2013 Herregud for en gjeng med unger. Spis egget på den måten du liker det du TS.
AnonymBruker Skrevet 12. august 2013 #11 Skrevet 12. august 2013 Herregud for en gjeng med unger. Hvem er unger, mener du? Anonymous poster hash: de783...f67 2
AnonymBruker Skrevet 12. august 2013 #12 Skrevet 12. august 2013 Er nå vel samme innholdet enten man hardkoker eller bløtkoker det? Steker man det i fett blir det jo noe anna men. Selv foretrekker jeg bløtkokt egg, med mindre det skal på et rundstykke med røkelaks på toppen^^, Anonymous poster hash: 387fc...cb4
Sugerøret Skrevet 12. august 2013 #13 Skrevet 12. august 2013 Har hørt at en skal spise hardkokte egg på lavkarbo, hva er egentlig forskjellen? Anonymous poster hash: 0239b...b27 Har jeg aldri hørt om. Hva skulle forskjellen være,bortsett fra det "obvious" ...?
Gjest Hyssingen Skrevet 12. august 2013 #14 Skrevet 12. august 2013 Egg skal ikke være sørpete. Team hardkokt
-milla j- Skrevet 13. august 2013 #15 Skrevet 13. august 2013 Såvidt jeg har hørt, er forskjellen ikke særlig stor - men et hardkokt egg kan være tyngre å fordøye enn et bløtkokt et. Og; er du i utlandet bør du vite at når egget ikke er gjennomkokt er der større fare for salmonellabakterier i egget. Jeg stemmer forresten på bløtkokt
Supraspinatus Skrevet 13. august 2013 #16 Skrevet 13. august 2013 Det er godt mulig at hardkokte egg blir fortere og bedre tatt opp, da proteinet er fullstendig denaturert. Enzymer i magen må bruke lenger tid til å bryte ned peptidbindingene mellom aminosyrene på råe og halvkokte egg. Just my two cent..... +1 Forskjellen mellom hardkokt/bløtkokt er vel minimal siden det ikke er så veldig mye protein i plommen kontra hvitten. Personlig liker jeg posjerte egg best. Gjerne servert på et stykke røkt skinke med hollandaise saus.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå